24
May

Voed je voeten met Greenland footscrub & footlotion

Voed je voeten met Greenland footscrub & footlotion

Op je 12 centimeter pump stap je dapper door de winkelstraat, shop till you drop! Het leven van een vrouw gaat niet altijd over rozen. Maar ontspannen, dat kunnen vrouwen als de beste. Een toilettafel gevuld met bodylotion, scrub, handcrème en make up. Toch worden de overbelaste voetjes nog wel eens vergeten…

Tijd om daar voor nu en altijd een einde aan te maken, tijd om de voeten te laten bijkomen van het hectische alledaagse leven.
Met de nieuwe scrub en lotion van de Greenland Fruit Emotions lijn heeft niemand meer last van droge voeten. De zachte crème-substantie met fijne korrel scrubt de voeten subtiel. Het resultaat na een korte scrub beurt: een heerlijk zachte voet die subtiel geurt door een tikje lavendel en een handje vol mint.

Voor de extra verzorging na het scrubben is de lotion ontwikkeld. Deze lotion zorgt ervoor dat je voeten zijdezacht aanvoelen en geeft een ontspannen gevoel. De lotion trekt snel in en hydrateert de huid. Kortom: voeten mogen gezien worden, geen smoesjes meer!
Het Nederlandse merk Greenland, dat in 1990 is opgericht en wordt tegenwoordig verkocht in 46 landen. Het zorgt met haar producten voor heerlijke verwennerij. Met vruchtenextracten, essentiële olien, melk en boter verzorgen de verschillende producten de huid optimaal en te tegelijkertijd de juiste voeding.


http://www.greenland.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments