25
May

HKU Graduation Fashion Show 2012

HKU Graduation Fashion Show 2012

Kom kijken naar de nieuwe generatie ontwerpers in Fashion. De eindexamenkandidaten in Fashion Design en Fashion Communication presenteren zich op donderdag 14 juni in de HKU Graduation Show 2012 in de Zijdebalen te Utrecht.

De modestudent van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) is ondernemender dan ooit. Ondanks de recessie en bezuinigingen manifesteren afgestudeerden en zittende studenten zich op diverse terreinen. HKU-studenten wonnen eerder dit jaar de Elle Styling Award (Maaike Staal), de Triumph Inspiration Award (Kris van Loon en Carlijn Gubbens) en Green Fashion Competition (Jitske Lundgren: Studio Jux). Er waren succesvolle presentaties tijdens de Amsterdam Fashion Week, Designweek Milaan, In Fashion, Fashion Clash, de Academiegalerie en er werd geshowd en gepresenteerd in de Bijenkorf.

Binnen deze dynamiek past de Graduation Show 2012. De collecties zijn divers: van minimalistische eenvoud naar drama, van ingehouden soberheid tot exuberante materiaal en kleurexplosie. De concepten van Fashion Communication schuwen de kritische maatschappijvisie niet maar geven door een toegankelijke vormgeving steeds een positieve oplossing.

Datum: donderdag 14 juni 2012

Tijden: 18.00 en 20.30 uur

Locatie: Zijdebalen, Zijdebalenstraat 2, Utrecht

Kaarten: via http://www.hku.nl/modeshow van 31 mei t/m 13 juni voor 12,50 euro.   

Mail: HKUmodeshow2012@bkv.hku.nlNieuw is de opzet van een Pop-up store waar u limited editions kunt kopen van eindexamenstudenten en succesvolle alumni. HKU Fashion toont smoel!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments