26
May

VIER FEEST MET GUESS OP 30 MEI “30 JAAR IN 30 MINUTEN”

VIER FEEST MET GUESS OP 30 MEI “30 JAAR IN 30 MINUTEN”

GUESS viert feest dit jaar! Na de wereldwijde lancering van de advertentie campagne en video met Claudia Schiffer, de presentatie van de 30th Anniversary capsule collectie en het boek “A Third Decade of GUESS Images”, nodigt het merk nu alle consumenten uit om het feest mee te vieren in verschillende winkels in Europa en online op guess.com.  

“30 Years in 30 minutes” is een feestelijke gebeurtenis, georganiseerd ter ere van de 30e verjaardag van Guess, met een unieke winkel ervaring, muziek en give-aways in deelnemende winkels en online op http://www.guess.com. Dit alles zal plaatsvinden op 30 mei van 15.30 uur tot 16.00 uur.

Op dezelfde dag kunnen klanten in geselecteerde flagship stores in Milaan, Rome, Londen, Barcelona en Parijs deelnemen aan speciale 30 minuten durende one-shot events die ’s avonds door zullen gaan met feestjes inclusief DJ sets, cocktails, een fotosessie en nog veel meer.

Meer details en tijden zijn te vinden op www.guess1981.com  onder het speciale kopje “Celebrate with Us”.

Een niet te missen kans die maar eens in de 30 jaar voorkomt in deelnemende GUESS winkels in Europa en online op www.guess.com

Facebook shareComments
Er zijn geen comments