10
Jun

O’Neill Superkini

O’Neill Superkini

Dit seizoen is de O’Neill Superkini verder ontwikkeld. Dit is de meest innovatieve ontworpen bikini ooit. De stof die gebruikt is voor deze bikini heet Nanofront™ en zorgt ervoor dat de bikini op je lichaam geplakt blijft, wat er ook gebeurt in het water. De Nanofront™-stof is gemaakt van een superfijne nanovezel, waardoor de oppervlakte tien keer groter is dan bij normale vezels. De nanoschub heeft een oneffen oppervlak die frictie opwekt en de stof grip geeft, waardoor deze nauwelijks beweegt. Tegelijkertijd voelt de weefselstructuur zacht aan op de huid.

Voor Spring summer 2012 is de O’Neill Superkini verder ontwikkeld in nieuwe stijlen die passen bij dit seizoen, inclusief een bandeau-top en envelop-vormige top, deze laatste lijkt op een triangel maar de cups zijn aan elkaar bevestigd voor extra draagcomfort.

De O’Neill Superkini wordt ontwikkeld in samenwerking met het surfteam van O’Neill met onder andere Malia Manuel en Alize Arnaud, om er zeker van te zijn het hoogst haalbare comfort, kwaliteit, draagbaarheid en stijl te kunnen garanderen.

“Ik ben sinds de lancering vorig jaar een ontzettende fan van de Superkini”, vertelt Hawaiaanse surfster Malia Manuel. “Om eerlijk te zijn zou ik niet weten hoe ik ooit zonder heb gekund!”
“Dit seizoen hebben we gezocht naar nieuwe stijlen die dezelfde en belangrijke functionaliteit behouden, dit is gelukt en het resultaat is geweldig”, aldus Malia.

Franse prof surfster Alize Arnaud, heeft ook meegewerkt aan het testproces van de nieuwe O‘Neill Superkini. “Of het nou spelend in het water, zwembad of tijdens het surfen over de hele wereld is, ik vermaak me in deze bikini zonder me zorgen te hoeven maken of de Superkini verschuift of andere beschamende momenten creëert” zegt Alize. “Dit is de droombikini voor elk meisje.”

Al 60 jaar, sinds 1952, is O’Neill de naam voor de surfindustrie op het gebeid van inspiratie en progressie.

Van de uitvinding van de wetsuit, die oprichter Jack O’Neill zestig jaar geleden deed, tot de revolutionaire Superkini op dit moment, O’Neill blijft grensverleggend.

Perfect om mee in het water te duiken of in te surfen op hoge golven, de O’Neill Superkini is de bikini die op je lichaam blijft plakken en je daarmee het zelfvertrouwen en sexy uitstraling geeft, wat er ook op het water gebeurt.
 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments