03
Jun

Jackie’s Bachelor List Party

 Jackie’s Bachelor List Party

De Bachelor List die elke zomer in Jackie verschijnt is de afgelopen 6 jaar uitgegroeid tot een waar fenomeen, een must-read voor elke (single) vrouw én of man… Daar moeten we meer mee doen dacht Jackie, en het idee voor een groot feest was geboren.

14 juni zal AIR Amsterdam gehuld zijn in Jackie-sferen, de aanwezigen zijn Bekende Nederlanders, de Bachelors, Jackie’s/JFK-mannen and many more waar iedereen zich kan laten onderdompelen in de wereld van Jackie, live de bekendmaking van de top tien van de Bachelor List bijwonen voor de toegestroomde pers en gasten, genieten van cool entertainment en lekkere tunes. 

JACKIE
‘Fashionable. Stylish. Brutaal. Inspirerend. Up-to-date. Witty. Origineel.’ Jackie is de glossy met karakter: fashion, inner & outerbeauty en human interest, gehuld in een smart en sexy verpakking. Jackie is stijlvol, een tikkeltje brutaal en bedrijft ‘grotemeisjesjournalistiek’. Luchtige onderwerpen, prangende kwesties of de nieuwste ontwikkelingen: Jackie zorgt altijd voor een intelligente, originele kijk op wat een vrouw beweegt, waarbij alles uit eigen ervaring wordt opgetekend.

 


DON’T WANT TO MISS A THING? BUY YOUR TICKETS NOW!
        JACKIE’S BACHELOR LIST PARTY
                  14TH OF JUNE 2012 - from 8 p.m. till late (Be there before 9 o’clock (Jackie’s programmering van 20.00 tot 0.00 uur)
          AIR, AMSTERDAM
         BACHELORS, PERSONALITIES, JACKIE & JFK SCENE


TICKETS €20 te verkrijgen via http://jackieonline.nl/jackies-bachelor-list-party2/ 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments