22
Jan

Samsøe & Samsøe x Traplite x Jimmy Birdy

Samsøe & Samsøe x Traplite x Jimmy Birdy
Mode, muziek en kunst komen samen in één event - Samsøe & Samsøe x Traplite x Jimmy Birdy
Samsøe & Samsøe is recentelijk een samenwerking aangegaan met twee, in de internationale scene, bekende Deense artiesten en lanceert hierbij een limited edition T-shirt collectie voor stoere jongens en chic meiden. The collectie is geïnspireerd op de muziek van Traplite en gevisualiseerd door Jimmy Birdy. De collectie zal vanaf 26 januari in de winkel liggen.

Een eerbetoon aan kunstinterpretaties in een gedeeld universum
Samsøe & Samsøe, Traplite en Jimmy Birdy zijn de namen achter de nieuwste “fashion-meets-music-meets-art”-samenwerking wat een speciaal gevoel voor muziek, kunst en de uitgaansscene samenbrengt. Het project begon als eerbetoon aan elk van de bedrijven met een kunstexpositie van Martin Asbæk Gallery tijden de Kopenhagen Fashion Week in augustus. De samenwerking is inmiddels naar een hoger niveau getild en er is inmiddels een limited edition T-shirtcollectie gelanceerd die te koop zal zijn bij Spoiled, Wolvenstraat 19, Amsterdam. Verkoopprijs van de T-shirts: € 39,-

Live Gig en kunst
De lancering van deze samenwerking zal worden gevierd met een event in Nederland op een plek waar kunst, muziek en mode samenkomen in een inspirerende maar casual sfeer. DJ Gig by Traplite en Jimmy Birdy zijn enkele voorbeelden van wat er allemaal te beleven is bij Spoiled. Er zullen verschillende hapjes & drankjes geserveerd worden tijdens dit event.

De locatie van het event in Nederland zal zijn:  Spoiled, Wolvenstraat 19, 1016 EN, Amsterdam
www.spoiled.nl
Donderdag 26 januari – Zondag 5 februari

Bonus info
De twee DJs achter Traplite, Mikael Gjøl en DJ Ebu, hebben al meerdere malen gedraaid in internationale clubs, waar zij hebben samengewerkt met grote DJs als Avicii, David Tort en Tiësto.
Artiest Jimmy Birdy is een even bekende naam op internationaal niveau en wordt zowel in zijn thuisland als in het buitenland geroemd. Hij is een artistieke rebel maar ook een toegewijde provocateur; zijn werk staat bekend als kleurrijk en explosief bestaande uit sterke meningen en mind-blowing grafische ontwerpen. Zijn kunst is simpelweg uniek en pure rock’n’roll. Voor deze samenwerking heeft hij echter gekozen voor een iets simpelere expressie en werkt hij in zwart-wit.


Samsøe & Samsøe, www.samsoe.com - Traplite, Mikael Gjøl, www.traplite.com - Jimmy Birdy, www.jimmybirdy.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments