07
Jun

The City Street Spa

The City Street Spa

Een rustpunt in de drukke stad, een oase van rust, hi-tech behandelingen, een luxe miniresort; The City Street Spa heeft het allemaal in huis. Op de Prinsengracht, tussen de Utrechtsestraat en de Reguliersgracht is de eerste en leukste Boutique spa van Nederland. Een urban retreat in het hart van de stad.

Van top tot teen minutieus in de watten gelegd worden, door professioneel personeel, op een bijzondere locatie en met vernieuwende producten waarvan de meesten nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Wie wil er niet compleet verrast worden door de O2 Bubble, de lichte ontspanningsruimte en de ‘nailsoak’? The City Street Spa stelt de veeleisende stadsbewoner die er even helemaal tussenuit wil geen moment teleur, niets doen was nog nooit zo heerlijk.

‘Ik wil een plek creëren waar je je veilig voelt en volledig kunt ontspannen. Alsof je binnen twee uur twee weken op vakantie bent geweest en dat je je voelt alsof je van de Cote d’Azur terugkomt, met perfecte nagels, een prachtige huid en ontspannen schouders.’ – Chantal Naughton, eigenaar The City Street Spa.

Oprichtster Chantal Naughton heeft een bijzondere visie voor ogen. De spa moest het chique en verfijnde gevoel van een Boutique hotel uitstralen en daarnaast geavanceerde beautybehandelingen geven. Rust is belangrijk, evenals goed getraind personeel. Door haar ervaring bij Karen Millen, waar ze over heel Europa winkels opende, heeft ze een schat aan ervaring die is toegepast op dit elegante concept.

The City Street Spa heeft drie behandelruimtes, waarvan 2 met een privé douche en 1 met de tien vierkante meter grote Oxygen Bubble. Achterin is een grote lichte ontspanningsruimte en terwijl de oververmoeide stedeling de nagels in de high tech stoelen laat doen, kan deze bijblijven met de nieuwste trends door de magazines op de beschikbare iPad te lezen.

What’s new at The City Street Spa?

O2 bubble
De  ‘O2 bubble’ is een van de meest in het oog springende behandelingen in The City Street Spa. De cocon achtige ruimte heeft plaats voor 1 of 2 personen die een superschone lucht toegediend krijgen. De lucht wordt continue ververst. De behandelmethode zorgt voor een betere bloedcirculatie, betere opname van de producten in de huid en onmiddellijke vermindering van vermoeidheid (heel goed tegen jetlags). Een bijzondere ervaring die inmiddels ook in de medische wetenschap bewezen resultaten heeft geoogst. Sporters en astmatische mensen hebben er enorme baat bij en vanaf nu kunnen de bezoekers van The City Street Spa zich laven aan de O2 Bubble.  The City Street Spa is de eerste spa in Nederland met de O2 Bubble.

Jessica Nails
Bekend als  ‘The First lady of Nails’ startte Jessica Vartoughian haar Jessica Nail Clinic in 1969. De salon groeide uit tot een instituut, bezocht door sterren, politici en society met unieke manicure techniek. Jessica Nails werkt met een nieuw, nog in Nederland niet bekende formule, GELaration.  GELeration wordt aangebracht als een lak en geeft een prachtige gladde, natuurlijke aanblik. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen en geven een schitterend resultaat dat tot drie a vier weken blijft zitten.
Belangrijk is opnieuw de luxe ervaring die The City Street Spa geeft bij de manicure behandeling: een diepe oil soak maakt de handen prachtig zacht, de verwarmde handschoenen zorgen ervoor dat de crèmes en oliën diep kunnen doordringen, nagelriemen worden zacht en de doorbloeding verbetert.

The Australian Bodycare Hy Wax
The Australian Bodycare Hy Wax method is een van de meest hygiënische methodes ter wereld om lichaamshaar te verwijderen. Australian Bodycare Hy Wax ontwikkelde een methode waarbij verwarmde hars in een eenmalige te gebruiken applicator wordt gedaan, zodat er sprake is van ultieme hygiëne. Gebruikt door de beste en meest vooraanstaande spa’s wereldwijd maakt The Australian Bodycare Hy Wax de Nederlandse entree bij The City Street Spa.

Aroma Therapy Associates
Dertig jaar kennis en gebruik van planten en oliën maakt Aroma Therapy Associates tot een van de meest vooraanstaande cosmetische bedrijven in Groot Brittannië. Volgens hun filosofie hebben essentiële oliën een positief effect op het lichamelijk en geestelijk gestel, maar nog veel belangrijker is voor de bezoekers van The City Street Spa: hun behandelingen zijn gewoonweg ongelooflijk. De pure luxe laat een onuitwisbare indruk na waar sommigen na tien jaar nog over praten.  The City Street Spa is de eerste locatie in Nederland met Aroma Therapy Associates.

Cowshed
The City Street spa heeft naast de innovatieve nieuwe behandelingen, producten, de high tech O2 Bubble het heerlijke Cowshed in huis gehaald. De producten met een hoge fun factor ruiken heerlijk en hebben hilarische namen als ‘moody cow’ ‘wild cow’ en ‘grubby cow’. Cowshed producten klinken leuk, ruiken heerlijk en zijn 100% organic, sulfaatvrij, parabenen vrij en niet op dieren getest.

Dermalogica
The City Street Spa maakt voor de behandelingen tevens gebruik van Dermalogica. Dit vooraanstaande merk bewijst zich inmiddels 25 jaar en onderscheidt zich door hoogwaardige producten,  opleidingen, innovatie en professioneel advies. Met als doel: voor iedereen een gezonde mooie huid.

The City Street Spa. A boutique spa for the discerning ladies and gentlemen of Amsterdam, urbanites who want to completely escape without leaving town and a welcome home from home for travellers passing through.
Facebook shareComments
Er zijn geen comments