08
Jun

GUESS FEARLESS Fall/Winter 2012

GUESS FEARLESS Fall/Winter 2012

DARING met de GUESS RIGOR in brons en gunmetal

GUESS Watches is DARING met haar nieuwe herencollectie de GUESS RIGOR. Moedig, stoer, cool en zelfverzekerd zijn de kenmerken van de GUESS man en het product dat voor hem is ontwikkeld. Origineel en vernieuwend in hun ontwerp, zijn de stijlen van deze horloges functioneel en fashionable.

Het ontwerp van deze collectie is de perfecte combinatie van een sportief maar toch gekleed design door de magistrale mix van textuur, bewerking en afwerking. De unieke geëtste top ring, extra grote kroon en gestructureerde wijzerplaat creëren een stijl die typerend is voor de kracht van het merk. Voorzien van schroefdetails, geeft de 45mm horlogekast met luxe maar ingetogen multifunctionele wijzerplaat een heldere finish aan een industrieel geïnspireerd design.

De GUESS RIGOR is uitgevoerd in drie eigentijdse variaties. De leidende stijl is een warme en geraffineerde versie, uitgerust met een rosé gouden kast met bronzen top ring en wordt gepresenteerd op een bruin lederen band met crocoprofiel. Evenzo onderscheidend is de uitvoering in gunmetal met bruin, welke deze musthave trend een moderne twist geeft. De gedurfde bracelet variatie van de GUESS RIGOR in geborstelde en gepolijste gunmetal tinten maakt deze serie compleet.

Voor de man, who DARES to be different, is GUESS Watches de toekomst vooruit met deze nieuwe iconische modellen.

Over GUESS Watches
GUESS Watches is een bedrijf dat tijdsindicerende accessoires produceert met focus op lifestyle driven fashion. GUESS Watches lanceerde in 1983
haar eerste collectie modieuze heren-­ en dameshorloges. Constante aandacht voor nieuwe ideeën en cutting-­ edge design houden het merk relevant
voor de trends van vandaag.

www.guesswatches.com

Foto: Estella Gonzales Limachi


Facebook shareComments
Er zijn geen comments