08
Jun

The future of fashion ArtEZ modeshows

The future of fashion ArtEZ modeshows

Gisteravond presenteerden de modestudenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten hun collecties. Hoogtepunt van de spectaculaire catwalkshow was de presentatie van de 20 afstudeer collecties. De show vond plaats op industriepark Kleefse Waard Arnhem.

Catwalkshow & Film
Voor de presentatie van ArtEZ Fashion Design werd de oude industrie?le loods – Industriepark Kleefse Waard Arnhem – omgetoverd tot showlocatie. De volledige modeafdeling presenteerde zich: de show werd geopend door twee projecten van eerste- en tweedejaars modestudenten. Vervolgens werd de kleurrijke en optimistische Collectie Arnhem 2012 – een project van de derdejaars studenten – getoond. De show werd afgesloten door de afstudeer
collecties van 20 uiterst blije modetalenten. Voorafgaand aan de show was een bijzondere modepresentatie getoond: NO SHOW, een film ontwikkeld door TEAM PETER STIGTER voor de nieuwe lichting mode- en schoenontwerpers van de Fashion Masters. Deze korte film liet een modeshow zien met het eindexamenwerk van de masterstudenten in een wervelende setting van zowel backstage als onstage beelden.
De film is te zien op http://www.no-show.org.

Over ArtEZ Fashion Design
Al bijna 60 jaar leidt de modeafdeling van ArtEZ hogeschool van de kunsten met succes modevormgevers op. Klinkende namen uit de modeindustrie studeerden hier, zoals Viktor & Rolf, Lucas Ossendrijver (Lanvin), Jan Taminiau, Iris van Herpen, Bas Kosters, Monique van Heist en vele anderen.
Voor de shows van vrijdag 8 juni (14.30 en 17.30 uur) zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Toegang is €15,-, verkoop aan de deur.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments