12
Jun

Nachtelijke winkelsessies in de Hofstad

Nachtelijke winkelsessies in de Hofstad

Creditcard in de aanslag, chipknip geladen en winkelroute paraat, want donderdag 14 juni start om 18.00 de ShoppingNight in het centrum van Den Haag. Tijdens deze Cool Hunt Edition komt het aan op slim shoppen, de ware shopperella gaat namelijk niet onvoorbereid op pad. Met behulp van de website, de Secret SMS Service en gewapend met een smartphone kunnen winkelfanaten hoge kortingen en geweldige deals scoren. Gratis tijdschriften, kortingen die op kunnen lopen tot 75%, goodiebags en cadeautjes, wie het winkelen deze nacht tot een kunst verheft, komt geheid met een indrukwekkende shopbuit thuis.

Voorbereid op (winkel)pad
Slimme shopaholics bereiden zich goed voor op de ShoppingNight en stippelen van tevoren een route uit langs de beste aanbiedingen, de gratis behandelingen en de leukste programmaonderdelen. Op de website www.shoppingnight.nl is een overzicht te vinden van alle programmaonderdelen en aanbiedingen. Mensen die zich de komende dagen aanmelden voor de nieuwsbrief of de sms-service maken bovendien kans op leuke prijzen. Op de avond zelf worden via de Secret SMS Service berichten gestuurd met daarin speciale last minute aanbiedingen en acties. Bijvoorbeeld een gratis tweede bioscoopkaartje voor de film What to Expect When You’re Expecting met Cameron Diaz op maandag 18 juni bij Pathé. Of een supermooie prijs via Hommerson Casino’s: een echte Louis Vuitton tas, dé mode-accessoire die iedere zichzelf respecterende fashionista aan haar arm wil hebben. Als dat geen reden is om donderdag 14 juni groot in de agenda te zetten.

Het programma in vogelvlucht

Binnenstad Den Haag
Winkels, warenhuizen en restaurants zijn tot middernacht geopend.
Onweerstaanbare kortingen die ieder uur oplopen.
Streetstylehunters van Styletoday.nl speuren met hun camera’s de Haagse straten af naar hippe types. De 25 leukste outfits komen op de website en maken kans op een jaarabonnement op Glossybox.
Gratis magazines van Grazia, Marie Claire en Cosmopolitan.

Grote Marktstraat
Fashion Fusion modeshow; van streetwear tot couture op de mega catwalk. Met medewerking van onder meer Hema, V&D, P&C, Bijenkorf, C&A, Lacoste, Timberland, Riverwoods, Cute but Wrong, Wings Army store, Oger, Expresso, Berry Rutjes Jr. & Michael Barnaart van Bergen.

Haagsche Bluf
Heel handig bij de winkeljacht: bij de AVEDA workshop leren visagisten hoe je kattenogen en vlijmscherpe nagels creëert.
Niets om aan te trekken: bodypainters beschilderen ter plekke modellen en laten zien hoe mooi het kan zijn als je écht niets hebt om aan te trekken. Zelf kan je ter plekke ook zo’n kunstwerkje op je huid door de bodypainters laten aanbrengen.

Passage
Beauty touch ups door de bekende visagist Mari van de Ven en zijn team met make-up van The Body Shop. Vrijwillige bijdrages ondersteunen het project van AMREF Flying Doctors in Zuid-Soedan. Wie verzekerd wil zijn van een plekje, kan reserveren via de website.

Hoogstraat, Plaats, Noordeinde (kruising)
Kleine hondjes slepen fashion cheques binnen bij de Chihuahua races. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Meld je Chihuahua via de website aan.

Hofkwartier
De avond goed beginnen of even opladen met een snelle maaltijd, de Goodiebag Bite. Voor slechts € 12,50 eet je hier een hapje én krijg je een ShoppingNight goodiebag met leuk voucherboekje.
Groene gratis shuttle service haalt en brengt het winkelpubliek om zo min mogelijk tijd te verspillen.

Spuistraat, Venestraat, Vlamingstraat, Wagenstraat
Hier lopen modellen met QR Codes op hun shirt. Wie de codes scant maakt kans op kortingen en leuke prijzen, zoals gratis bioscoopkaartjes voor Pathé. Tips via de Secret SMS Service en Twitter.

Over ShoppingNight
ShoppingNight is een succesvol initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad. In 2007 was Den Haag de eerste Nederlandse stad met een dergelijk fashion event. In de afgelopen vijf edities is de ShoppingNight uitgegroeid tot een evenement waar in 2011 meer dan 110.000 bezoekers op af kwamen. 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments