13
Jun

DUTCH FASHION INCASSO GROEIT SNEL!

DUTCH FASHION INCASSO GROEIT SNEL!

Dutch Fashion Incasso heeft in de afgelopen periode een gigantische groei doorgemaakt.  Door de unieke werkwijze weet Dutch Fashion Incasso meer dan 95% van de vorderingen (kosteloos) te incasseren in het buitengerechtelijke traject. Klanten zijn meer dan tevreden maar toch is Dutch Fashion Incasso gaan inventariseren waar de dienstverlening nog beter kan.

De werkwijze, de (24/7) online te raadplegen dossiers en het feit dat de incasso werkzaamheden van Dutch Fashion Incasso 100% gratis zijn is al vrij uniek te noemen dus daar viel niet veel aan te veranderen. Sinds kort is de website www.dutchfashionincasso.nl nog verder uitgebreid met informatie en handige tools voor ondernemers. Zo kan men tegenwoordig voorbeeld brieven downloaden en is er een ontzettend handige helpdesk in het leven geroepen.

Daar men het vaak moeilijk vind om een vordering uit handen te geven aan een incassobureau kan men bij Dutch Fashion Incasso terecht voor een gratis telefonisch consult.

Het is duidelijk, met een succespercentage van meer dan 95% is Dutch Fashion Incasso een bureau om rekening mee te houden.  www.dutchfashionincasso.nl.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments