15
Jun

JOHNNY DE MOL - Jackie's Bachelor 2012!

JOHNNY DE MOL - Jackie's Bachelor 2012!

Voor het zesde jaar op rij presenteerde Jackie Magazine vanavond de inmiddels beroemde Bachelor List, met daarin dit keer maar liefst 51 sexy, slimme, succesvolle en superknappe single mannen. Winnaar Johnny de Mol ontving de jaarlijkse prijs voor meest begeerde bekende vrijgezel van Nederland uit handen van niemand minder dan presentatrice Lieke van Lexmond.

Bachelor List
Volgens Jackie is Johnny dé man die alles heeft en het helemaal is. Stoer, man van de wereld, ondeugend, jochie en een kerel tegelijk, deze romanticus en avonturier heeft met tout bekend vrouwelijk Nederland in een tent heeft gelegen. De lijst barst dit jaar weer uit haar voegen van knappe, mooie, onbereikbare en onverwachte vrijgezelle mannen. De één vooral heel lekker, de ander machtig, weer een ander steenrijk of, ook niet onbelangrijk, in het bezit van een lijf waar de redactie van over haar hoge hakken struikelt!

De top tien ziet er als volgt uit:
1. Johnny de Mol
2. Peter Buwalda
3. Gers Pardoel
4. Manuel  Broekman
5. Barry Atsma
6. Nick van de Wall (Afrojack)
7. Kees van Nieuwkerk
8. Dennis Storm
9. Dotan
10. Robert de Hoog

Pink List
Naast de reguliere Bachelor List presenteerde Jackie ook dit jaar weer de Pink List, met daarop de tien meest begeerde gays van Nederland. Op nummer 3 staat pr-manager en übersocialite van Amsterdam Morris Nieuwenhuizen, op nummer twee Ferry Doedens, bekend uit GTST en op nummer één de ex van Gordon die samen met hem hét gay koppel van het jaar vormde: Raoul van der Heijden. Aan revange doet hij niet, ook niet nu Gordons slippertje voor De Breuk zorgde, en dat vinden wij oh zo chic.


De nieuwe Jackie met de Bachelor List ligt vanaf vrijdag 15 juni in de winkel!
 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments