18
Jun

Batavus & Hermès: La bicyclette grand-mère extraordinaire

Batavus & Hermès: La bicyclette grand-mère extraordinaire

Heel erg trots is het Friese Batavus op de jarenlange samenwerking met Hermès Paris. En terecht, de legendarische ontwerpen worden door velen over de hele wereld bemind. Ook dit jaar heeft het Franse modehuis Batavus gevraagd de krachten te bundelen. Beide merken hebben ambacht, vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan en presenteren een design die beide merken eer aandoet. Een Hollandse klassieker met een modern en onmiskenbaar Hermès signatuur. Een omafiets die van alle luxe is voorzien en in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar via de exclusieve Hermès verkoopkanalen.

Het nieuwe Batavus Hermès ontwerp is nog rijker uitgerust dan haar voorganger. Het zadel en handvatten zijn van prachtig leder en afgewerkt met accenten in de oranje Hermès kleurstelling. Eenvoud en oog voor detail maken van deze fiets een heus collecter’s item. Daarnaast is de fiets voorzien van zeven versnellingen voor- en achterlicht en een jasbeschermer.

Het Parijse Modehuis Hermès, opgericht in 1837, kent net als Batavus een rijke familiehistorie. Van oorsprong was het merk een producent van paardrijtuigen en zadels. Tegenwoordig staat het modehuis bekend om haar beroemde it-bags, zoals de Birkin- en Kelly-bag. Het was Emile-Maurice die de winkel op de Rue Faubourg St. Honoré in Parijs opende, waar de flagshipstore nog steeds gevestigd is. De Batavus | Hermès fiets zal onder andere hier en aan de PC Hoofstraat in Amsterdam verkocht worden.

Oplage: 50 fietsen
Verkrijgbaar via de Hermès stores en via  www.hermes.com

www.batavus.nl/hermes-en-batavus-werken-samen--een-unieke-omafiets


Facebook shareComments
Er zijn geen comments