17
Jun

Susana Gateira maakt fitness nog meer fun: The only way is UP!

Susana Gateira maakt fitness nog meer fun: The only way is UP!

UP! heet de zomer 2012 collectie van het razend succesvolle Portugese fitness apparel label bysusanagateiraTM. En het werkt, we krijgen spontaan zin om naar fitness te gaan!

Fashion en Fitness, zo vat ontwerpster en eigenaar Susana Gateira haar concept samen. In Portugal wist zij met haar ervaring in kledingproductie en design, en haar passie voor fitness in vijftien jaar tijd marktleider te worden. Vanaf het prille begin in 1997 wist het label harten te winnen met grassroots-promotie in fitness gyms door het hele land, en later stal het de show tijdens nationale fitness events. Susana Gateira’s succesvolle recept is een mix van eerste klas high tech materialen, een fantastische ergonomische pasvorm én een goed oog voor fashion, allemaal geweldig belangrijke factoren om je in de meest extreme fysieke situaties een goed gevoel te geven. In Portugal, waar het label overigens ook wordt gemaakt, heeft Susana Gateira™ inmiddels acht eigen winkels en nog eens zes franchise stores. Sinds 2006 begeeft Susana Gateira™ zich ook op de internationale fitness apparel-markt, in Australië, in Japan en Israël, en natuurlijk in Europa. Naast pure high energy fitness kleding en een collectie accessoires heeft het merk zich sinds kort ook een tweede lijn met casual kleding voor wie ook na het sporten wil genieten van de hoge technische kwaliteiten, het comfort en de intelligente details van Susana Gateira’s sportswear.

UP! Spring-Summer 2012

De nieuwe zomercollectie ‘UP!’ combineert de typische ongeremde originaliteit en ‘fashionability’ van het merk Susana Gateira™  met wat meer traditionele stijlen om een nog grotere groep mannen en vrouwen voor zich te winnen. Dus ook als je een wat klassiekere smaak in fitness outfits hebt kun je genieten van deze fantastische pasvorm en high tech kwaliteit. Naast veel favoriet zwart brengt het label traditioneel veel mooie felle kleuren en behalve technisch hoogstaand zijn de materialen ook heerlijk zacht en licht. De collectie biedt in ieder opzicht alle ruimte tot persoonlijke expressie, behalve de superieure functionele en elegante belijning is er volop keus voor ‘fashion statements’ als sexy wetlook materialen en ‘uplifting’ prints. Behalve een extra lichte en zachte kwaliteit katoen gebruikt Susana Gateira verschillende geavanceerde technische materialen met unieke eigenschappen die bijdragen aan comfort en prestatie. Tactel®, Dry Clim®, Aqua Fit® en Microfresh® zijn materialen van kunstmatige vezels die de lichaamstemperatuur stabiel houden, en de huid droog door transpiratievocht versneld af te voeren. Interloc®  is een bijzonder vorm- en kleurvast materiaal wat bovendien makkelijk te onderhouden is en snel droogt. Supplex® ten slotte heeft de look en feel van katoen maar geeft het comfort en de elasticiteit van lycra. Deze high tech stof van polyamide microvezels met elastine is behalve bijzonder duurzaam ook extra aangenaam omdat het de lichaamstemperatuur constant houdt en zelfs onaangename transpiratiegeurtjes vermindert.

Meer informatie: www.susanagateira.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments