24
Jan

MOTEL ARE YOU LONESOME: FASHIONSHOW 'LILY & DAMN NICE HAIR' LAUNCH

MOTEL ARE YOU LONESOME: FASHIONSHOW 'LILY & DAMN NICE HAIR' LAUNCH

Designer Lily Houben lanceert haar eigen label: LILY. De eerste collectie is geïnspireerd op de tijd dat Elvis Presley floreerde en wordt spectaculair gepresenteerd op vrijdag 27 januari, tijdens een avondvullend fashionfeest (van 20.00 uur tot 00.00 uur) in de Undercurrent. Deze evenementenlocatie op het IJ wordt omgebouwd tot 'Motel Are You Lonesome'. Verwacht geen standaard catwalkshow maar een kruisbestuiving van mode, dans, set design en muziek. De show is onderdeel van Fashion Week Downtown, het 'off-schedule' programma van de Amsterdam International Fashion Week.

 

Deze avond wordt ook ‘Damn nice hair’ gelanceerd: een lijn eigenzinnige haarproducten, ontwikkeld door en voor kappers die geloven in wat ze kunnen en ervoor kiezen om succesvol te zijn. Motel Are You Lonesome (invitation only) wordt gesponsord door o.a. MAC en Just Another Nerd. Voorafgaand en na afloop van de fashionshow zijn er optredens van dj’s, live-acts en bandjes, waaronder Skip&Die en Topless.Sneak preview (LILY & Damn nice hair promo video): www.youtube.com/watch?v=-DuRZR87X0c.

 

FASHION LABEL LILY

LILY is sexy, gek, heeft een randje en bij vlagen sentimenteel. Onvoorspelbaar, een tikkie gevaarlijk, maar altijd met smoel en stijl. Het label wordt gekenmerkt door ongebruikelijke combinaties van hoogwaardige materialen, contrasterende kleuren en uitdagende details. Lily's onderscheidend vermogen ligt in haar capaciteit om high fashion vanuit een commercieel oogpunt te benaderen. Hierdoor is de kleding draagbaar maar ook edgy en speels, met een humoristische inslag. Het label is gericht op vrouwenmode in het midden-hoog segment. De wintercollectie 2012/2013 is vanaf juli te koop via haar webshop: www.thisislily.com.

 

FASHION DESIGNER LILY HOUBEN

Lily Houben (1982) gaat na het succesvol afronden van de opleidingen grafische vormgeving en modevormgeving in 2007 aan de slag als assistent voor gerenommeerde stylisten en ontwerpers, waaronder Bastiaan van Schaik, Marlies Dekkers en Daryl van Wouw. Eigen stylingopdrachten volgen snel (voor o.a. magazines, commercials en videoclips) en ook blijft ze naar hartenlust ontwerpen. Sinds 2009 is ze tevens werkzaam als Creative Director, wereldwijd. Zo verzorgt ze fotoshoots van A tot Z, waarbij ze modefotografen, visagisten en stylisten aanstuurt om de juiste balans te vinden in het samenspel tussen creatie en commercie. Momenteel legt de kersverse modeontwerpster de laatste hand aan haar eerste eigen LILY collectie. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen kan via: www.facebook.com/pages/THIS-IS-LILY/115707765133614.

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments