20
Jun

Pull-in komt naar Nederland!

Pull-in komt naar Nederland!

Dat underwear niet saai hoeft te zijn bewijst het Franse merk Pull-in. Eigenaar Emmanuel Loheac besloot dat bodywear wel een update kon gebruiken en lanceerde in 2000 zijn eerste collectie Pull-in. Typisch voor het merk: vrolijke, iconische prints met een knipoog. Denk aan boxershorts, slips en beha’s met piratendoodshoofden, cupcakes, rode kuslipjes, satijnen strikjes, pingpong bats en sponge bobs.

Het hippe merk heeft flag ship stores in Frankrijk, België en de USA en vanaf 6 juli ook een winkel in Amsterdam! Geen gewone winkel, maar een Pop Up Store op de Amsterdamse Haarlemmerdijk, in het verlengde van de Haarlemmerstraat – winnaar van de NL Street Award 2011 - die drie maanden
geopend is.Naast de gebruikelijke underwear collectie en lingerie is er tijdens de zomermaanden ook swimwear te vinden in de Pop Up Store. Zwembroeken met vrolijke strepen of de bekende drukke prints en bikini’s in sportieve en vrouwelijke modellen in vrolijke snoepjeskleuren.

Speciaal voor Pull-in heeft de designer groep Leyp een limited edition underwear ontworpen voor hem, haar & kids. Leyp won in 2005 het wereldkampioenschap sneaker-customizing. Ze zijn verantwoordelijk geweest voor talloze grote creatieve projecten. Van het customizen van sneakers voor uiteenlopende artiesten als Valerio en Jill Scott, het inrichten van meerdere sportwinkels op A-locaties, tot creatieve collaboraties met grote merken als ID&T, Adidas, Converse en Heineken.

www.pull-in.com

Facebook shareComments
Er zijn geen comments