20
Jun

KUYICHI SALVAGE EVENT

KUYICHI SALVAGE EVENT

KUYICHI zal tijdens een exclusieve galerie-sale haar bijzondere 100% hand-made en gerecyclede Salvage collectie verkopen voor het goede doel. Voor dit bijzondere project zijn stukken uit eerdere Kuyichi collecties door het designteam hergebruikt en herontworpen. Het resultaat; unieke ‘one a of a kind’ collectors items, stuk voor stuk meerdere malen met de hand indigo-dyed, waarbij sommige items zelfs tot tien keer gedip-dyed zijn.

Het betreft een van Kuyichi’s creatieve projecten met het doel de wereld een beetje mooier maar ook bewuster te maken, een ideaal dat Streetkids organisatie UBUNTU ook nastreeft. Daarom schenkt Kuyichi de helft van de opbrengst van het Salvage Project aan UBUNTU die zich inzet voor jongeren uit townships in o.a Kaapstad. Dankzij deze organisatie krijgen jongeren de kans zich creatief te ontwikkelen op het gebied van theater, zang, dans en design. Wil jij ook een collectors item in je bezit krijgen en de kinderen van UBUNTU een handje helpen? Kom dan naar de exclusieve galerie-sale bij Café Roest, geniet van een organic drankje en scoor jouw unieke Salvage piece! Kijken, inspireren en niet kopen?! Dat kan ook. Roest heeft een heerlijk strand waar je tot laat in de avond kunt genieten van fijne hapjes en drankjes.


Wil jij er bij zijn? Stuur een mailtje met jouw naam en eventueel 1 of 2 extra namen door voor 22 juni naar: rsvp@gan-baroo.comFacebook shareComments
Er zijn geen comments