21
Jun

SKYY is the Limit

SKYY is the Limit

Op vrijdag 13 juli presenteert het WestCord Fashion Hotel de eerste editie van een nieuwe maandelijkse netwerkborrel voor de fashionindustrie en haar vrienden. Onder de noemer ‘SKYY is the Limit’ vormt de sexy SKYYBAR van het Westcord Fashion hotel de ultieme plek om eens per maand met collega’s en vrienden het weekend op een stijlvolle wijze in te luiden. De centrale ligging en het spectaculaire uitzicht maken de SKYYBAR in Amsterdam een unieke plek. Tel daar het stijlvolle interieur, de verrassende cocktails en de exclusieve atmosfeer bij op en je hebt het ultieme recept voor een geweldige avond.

‘SKYY is the Limit’ is ontstaan vanuit het gemis van een gezellige plek om te kunnen netwerken en borrelen buiten het moeilijk te bereiken centrum van Amsterdam. Eens per maand op een vrijdag middag -en avond zullen van 17:00 tot 22:00 uur muziek, cocktails, bites en gezelligheid elkaar ontmoeten. DJ’s zorgen voor heerlijke muziek, af en toe versterkt door een verrassende act. De hapjes worden on the spot gemaakt in de open keuken door het team van de chef van Fashion’s Restaurant. Professionele cocktailshakers maken met spectaculaire handelingen de lekkerste cocktails klaar. En omringt door een energiek en interessant publiek van  fashionista’s, succesvolle ondernemers, creatieve geesten en liefhebbers van hoge kwaliteit eten, drinken en muziek is ‘SKYY is the Limit’ ook de ideale plek voor een maandelijks netwerk moment.

‘SKYY is the Limit’ wordt gepositioneerd als een laagdrempelig doch exclusief event. Iedereen is uiteraard van harte welkom maar de capaciteit is ten alle tijden beperkt. Alleen de 120 eerste gasten zijn verzekerd van hun entree tijdens deze avond. Wees dus op tijd om ten volle te kunnen genieten van wat deze avond voor u in petto heeft!Facebook shareComments
Er zijn geen comments