22
Jun

Beter&Leuk opent shop-in-shop in Charlie+Mary!

Beter&Leuk opent shop-in-shop in Charlie+Mary!

Beter&Leuk motto: Stop Eating Shit! Oftewel, geen prefab, vol met E-nummers-rotzooi-eten, maar vers en homemade. Vanaf deze zomer lunch je ook in De Pijp met een gezonde salade of een vers bereide soep. Snoepen van een net-uit-de-oven-taart kan ook. Ga voor de originele boerenboter, bio eitjes en (riet) suiker variant of kies een sweet waar geen dierlijk product, suiker of gluten aan te pas zijn gekomen.

Food&Fashion

Twee jaar geleden opende de eerste vestiging haar deuren in Amsterdam Oost. De combi goed eten en verantwoord (maar LEUK!) shoppen in een huiskamersfeer sloeg best wel in als een bom (al zeggen we het zelf). Het tweede lunch- en afternoontea cafe bevindt zich, als shop-in-shop, in fair conceptstore Charlie+Mary. Een plek waar je sinds 2009 ethical fashion, vintage accessoires en originele cadeaus shopt.

Lazy Breakfast Music Club
Op zaterdag maken we bij Beter&Leuk graag een feestelijk ritueel van het ontbijt, met heerlijk comfortfood en fijne muziek.  Er is keuze uit twee ontbijtmenu's: The Guilty Pleasure All The Way (scones! eitjes uit de oven!) en The Healthy One (homemade granola! bomvolle fruitsalade!). De muzikale begeleiding kan bestaan uit  funky soul van een DJ, lieflijke liedjes van een singer-songwriter of klassieke muziek van een conservatoriumbandje: Live Music it is!

Foto: Estella Gonzales Limachi


Facebook shareComments
Er zijn geen comments