23
Jun

Expositie Collectie Arnhem in Dudok

Expositie Collectie Arnhem in Dudok

Collectie Arnhem is een project in het derde studiejaar van zowel de bacheloropleiding Fashion Design als de bacheloropleiding Product Design van ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Tijdens dit project realiseren de studenten gezamenlijk één collectie en houden zich bezig met alle facetten van het designproces. Het ontwerpen, monsteren, produceren, financieren, presenteren, verkopen; kortom alle stappen van de designcycle.

Collectie Arnhem 2012 van de opleiding Fashion Design is gebaseerd op de nieuwe tijd die komen gaat en de oude tijd die we achter ons laten, Stop/Start. Een tijd waarin onze spirituele overtuigingen en filosofische systemen radicaal zullen veranderen. Collectie Arnhem 2012 verbeeldt  het transformatieproces van een oude naar een nieuwe energiefrequentie. 
De derdejaars studenten Product Design presenteren aan de hand van een manifest genaamd ENJOY.BAD.WEATHER de Collectie Arnhem Product 2012. Hierin staat hun eigen generatie centraal. Een generatie die opgroeit op een punt in de geschiedenis dat systemen lijken te klappen. De collectie zoekt naar nieuwe betekenissen en een ander perspectief op de wereld.

Dudok Arnhem exposeert foto’s die Louise te Poele maakte van Collectie Arnhem Fashion 2012 en in de binnentuin wordt een verwijzing getoond van Collectie Arnhem Product 2012 naar de presentatie in Arnhem Coming Soon.

Collectie Arnhem Fashion en Collectie Arnhem Product zijn te koop via Arnhem Coming Soon in de Kerkstraat en worden mede mogelijk gemaakt door Made in Arnhem.

De uitgave ArtEZ fact met twee artikelen over Collectie Arnhem is gratis verkrijgbaar bij café-brasserie Dudok.

Dudok Arnhem
Koningstraat 40
6811 DH Arnhem
026-3511872
www.dudok.nl

 www.collectiearnhem.nl en  www.collectiearnhemproduct.nl 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments