02
Feb

River Island

River Island

River Island presenteert een gedurfde en invloedrijke collectie voor de lente en zomer van 2012. Prints, kleur en textuur staan dit seizoen centraal. Het wordt allemaal groter, gekker en gewaagder dan ooit.


De collectie biedt alles wat je kledingkast nodig heeft voor een geslaagde lente en zomer.
De inspiratiebron? Een nostalgische trip door modetijdperken, waarbij klassiekers in een hedendaags jasje worden gestoken.De collectie bestaal uit zes verschillende trends; Miami, Spring Break, Prairie, Ethnic, Purist en Sugar.

Mijn grote favorieten zijn Miami, Ethnic en Purist. Een vleugje bohemian gemixt met zuivere silhouetten. Een losse snit en monochrome pastelkleuren creëren een eenvoudige en stijlvolle look.
Purist geeft een draai aan de stoere androgyne kledingstijl die gecombineerd wordt met gladiatorsandalen en plateauzolen. Inspiratie komt uit de sportkleding van de jaren negentig waarin veel neopreen en digitale prints gebruikt werden.


Laat die mooie zomer maar komen!

Liefs Cate


Blogger: Cathelijne Biskop
Eigen website: www.cateadrianab.blogspot.com
Cathelijne Biskop (ook wel bekend als Cate) is een 22 jarige Grazia Insider/Fashion Blogger met een passie voor mode, fotografie, art & interieurdesign en Mode-illustraties. De volgende woorden beschrijven Cathelijne precies zoals ze is: Creatief // boordevol ideeen // clean, edgy, bohemian influence // black-white // leather.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments