23
Jun

Meest exclusieve en enige ‘zelfdenkende’ shampoo en care ter wereld

Meest exclusieve en enige ‘zelfdenkende’ shampoo en care ter wereld

Truffle by Fuente is de enige en eerste ‘zelfdenkende’ shampoo en care. Daarnaast is de set van shampoo en care ook de meest exclusieve ter wereld. De shampoo en care van het wereldwijd bekende, Nederlandse, merk Fuente zijn gemaakt van organische, zeldzame en exclusieve ingrediënten, zoals mineralen uit de schil van witte truffel, pure diamantstof en meteorietstof. Deze combinatie reageert individueel op iedere haarsoort. Een intelligente shampoo en care product die ieder haartype in een betere conditie dan ooit gezien krijgen.

Het menselijk haar bestaat voor meer dan 90% uit proteïnen en vocht. Een tekort van één van deze stoffen, of aan een combinatie van deze twee, kan zorgen voor een mindere conditie van het haar. Dit uit zich in dof, pluizig, droog en/of futloos haar. Truffle by Fuente heeft de eigenschap om bij ieder haartype (dun, dik, breekbaar, droog, stug of hard) juist die stoffen achter te laten waarvan een tekort is en dus het haarprobleem veroorzaakt. De ontwikkeling van deze ‘zelfdenkende’ shampoo en care heeft ruim vier jaar geduurd. Alle tekorten van vocht, proteïnen of beide worden tot in detail opgevuld met deze shampoo en vervolmaakt door gebruik van het care product. Truffle by Fuente brengt ieder haar terug in de meest ultieme conditie.

Witte truffel, diamant- en meteorietstof
Fuente deed voor deze exclusieve set producten een wereldwijd onderzoek naar de meest geschikte organische grondstoffen. Dat leidde na vier jaar research tot een verbluffend inzicht. De mineralen uit de schil van de witte truffel zijn gecombineerd met meteorietstof vanuit de ruimte en pure diamantstof betrokken van één van Nederlands oudste diamantairs. Het is wetenschappelijk aangetoond dat zodra een meteoriet de aarde bereikt en in zeewater neerstort, er een reactie plaatsvindt tussen de meteoriet en het zeewater. Er ontstaan mineralen die normaal gesproken niet op aarde voorkomen. Deze mineralen zijn zeer geschikt voor het menselijk haar en de hoofdhuid. Het meteorietpoeder zorgt er vervolgens voor dat de essentiële mineralen ook in het haar kunnen achterblijven.

Magnetische velden
Truffle by Fuente bestaat uit een set van twee producten. De twee producten zijn niet vergelijkbaar met een shampoo en een exclusief care product, maar eerder met een fase 1 en een fase 2 product die voor het beste resultaat altijd samen gebruikt dienen te worden. De shampoo is geproduceerd met magnetische velden in plaats van door gewoon te ‘roeren’, omdat met alle actieve stoffen met een normale techniek het haar snel zwaar kan gaan aanvoelen. De Universiteit van Leuven heeft een productieproces met magnetische velden ontwikkeld die de actieve bestanddelen in de producten kan opbreken in duizenden kleine deeltjes. De kleine deeltjes hechten veel beter aan en maken op meer punten contact met de hoofdhuid en de haarschacht. De ingenieuze molecuulcombinaties van de shampoo worden door het magnetisch veld geordend en werken daardoor optimaal samen. Het resultaat is een shampoo die voor ieder afzonderlijk haartype exact de juiste hoeveelheid bouwstoffen achterlaat.

Unieke aanbrengmethode
Ter complete ontspanning wordt bij de betere haarsalon een unieke behandeling aangeboden. De Truffle by Fuente hot stone massage. De hotstone massage zorgt voor ontspanning terwijl de Truffle by Fuente fase 1 en 2 producten de tijd krijgen om in te werken.

Ontspanning en het perfecte resultaat, op natuurlijke basis met de beste ingrediënten: daar staat Truffle by Fuente voor!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments