24
Jun

Salon/Istanbul

Salon/Istanbul

Amsterdam Museum is deze zomer hoofdlocatie van SALON/ en staat van 30 juni t/m 17 juli 2012 in het teken van mode, design en kunst. Samen met verschillende galeries, particulieren en andere musea in het centrum van Amsterdam biedt het Amsterdam Museum deze periode een podium aan een aantal ontwerpers, product designers, vormgevers en kunstenaars uit Nederland en Turkije.

Mode-culturele route door Amsterdam
Deze presentatie is onderdeel van een mode-culturele route door Amsterdam. Initiatiefnemer is SALON/ een uniek platform voor mode en cultuur, waar zowel jong aanstormend talent als gevestigde ontwerpers, vormgevers en kunstenaars unieke installaties creëren op bijzondere locaties verspreid door de stad. De beleving en de interactie tussen ontwerper en publiek staat centraal.

Salon/ Istanbul
In het kader van de viering van 400 jaar culturele betrekkingen tussen Nederland en Turkije draagt deze tiende editie van SALON als titel SALON/Istanbul. In het Amsterdam Museum wordt werk getoond van verschillende Turkse - in Istanbul werkzame - ontwerpers en kunstenaars, waaronder Hatice Gökçe en Deniz Buga.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments