25
Jun

ModelSquare

ModelSquare

Op vrijdag 29 juni vindt in club Jimmy Woo in Amsterdam de feestelijke lancering plaats van ModelSquare – een nieuw en innovatief online platform dat opdrachtgevers en modellen verbindt. Direct en rechtstreeks!

ModelSquare is een online platform waar modellen met een bewezen staat van dienst zich 24/7 aan opdrachtgevers kunnen presenteren en waar opdrachtgevers door middel van handige zoekfilters en functionaliteiten op zoek kunnen naar een geschikt model. Bij ModelSquare betalen modellen en opdrachtgevers enkel een lidmaatschap fee en géén bemiddelingskosten (gemiddeld 20% over iedere opdracht en alle buy-outs).
ModelSquare verbindt modellen en opdrachtgevers. Direct en rechtstreeks!

De profielpagina van een model bestaat uit een portfolio van foto’s en video’s, uiterlijke kenmerken, contactgegevens, tarieven (per uur, halve en hele dag), staat van dienst (opdrachtgevers en merken), eventuele twitterberichten van het model en reviews van opdrachtgevers. Al deze gegevens samen zorgen ervoor dat opdrachtgevers zich een goed beeld kunnen vormen over werkinstelling, flexibiliteit, kwaliteiten en professionaliteit van een model.

Ook opdrachtgevers hebben een profielpagina waar naast bedrijfsnaam en contactgegevens ook recent werk (foto’s en video’s) kan worden getoond aan modellen en aan andere leden van ModelSquare. Modellen kunnen hier reviews achterlaten om zo andere modellen te helpen zich een beeld te vormen van de opdrachtgever.

Ieder profiel dat wordt aangemaakt wordt, voordat het online worden gezet, beoordeeld door het ervaren en professionele team van ModelSquare.

Opdrachtgevers hebben via ModelSquare 24/7 toegang tot het volledige bestand van modellen zonder afhankelijk te zijn van een bemiddelingsbureau om tot de juiste match te komen. Een opdrachtgever weet zelf het beste wat voor type model er past bij de opdracht, waar het model aan dient te voldoen en of het model ‘het’ heeft. Wat ‘het’ is, is subjectief en heel persoonlijk, dus waarom het selecteren van modellen overlaten aan derden?

ModelSquare heeft een aantal handige functionaliteiten ingebouwd, zo kun je als opdrachtgever een specifiek model of een selectie van modellen direct vanuit ModelSquare een e-mail sturen. Ook kun je als opdrachtgever selectiemappen en een favorieten-map aanmaken n kun je deze zelfs (uiteraard zonder contactgegevens en prijzen) doorsturen aan derden. Er kan ook gekozen worden voor het plaatsen van een algemene oproep voor modellen in een bepaalde categorie.

Nadat het model en de opdrachtgever elkaar hebben benaderd, kunnen ze direct in onderling overleg afspraken maken over de te werken dagen, vergoedingen en gebruiksrechten. ModelSquare biedt hierbij ondersteuning door handige documenten zoals een juridisch gecheckte voorbeeldovereenkomst en een lijst met indicatie tarieven voor buy-outs.

Kortom: een professionele, transparante en financieel aantrekkelijke manier van werken waarbij de modellen en opdrachtgevers onderling de kwaliteit van het modellenaanbod waarborgen én het lidmaatschap fee de enige kosten zijn die in rekening worden gebracht.

Voordelen voor Modellen
+ Geen bemiddelingskosten! Enkel een lidmaatschap fee.
+ 20% kostenbesparing bij iedere match (opdracht én buy-outs)
+ 24/7 beheer eigen profiel
+ Beter vindbaar en zichtbaar
+ Potentieel meer opdrachten door ModelSquare
+ Geen exclusiviteit of een maximum aantal bureaus gevraagd
+ Rechtstreekse facturatie
+ Direct en rechtstreeks benaderbaar door opdrachtgevers
+ Beschikbaarheid van een voorbeeldovereenkomst
+ Zelf bepalen hoe om te gaan met reistijd en reiskosten
+ Eigen website overbodig

Voordelen voor Opdrachtgevers
+ Geen bemiddelingskosten! Enkel een lidmaatschap fee.
+ 20% kostenbesparing bij iedere match (opdracht én buy-outs)
+ Bewezen staat van dienst van de modellen
+ Duidelijkheid vooraf over tarieven van modellen
+ Eigen beheer van selecties en direct mailen vanuit ModelSquare
+ Direct en rechtstreeks contact met modellen
+ Beschikbaarheid van een voorbeeldovereenkomst
+ 24/7 toegang tot modellenbestand
+ Verdere professionalisering door reviews
+ Beter in beeld als opdrachtgever (profiel, reviews en social media)
+ Commitment door modellen


Facebook shareComments
Er zijn geen comments