27
Jun

Ontdek het Inglot Freedom System

Ontdek het Inglot Freedom System

Onderdeel van de enorme collectie van Inglot is het Inglot Freedom System. Met dit systeem dat bestaat uit magnetische paletten in verschillende maten kun je je eigen make up pallet samenstellen. Door te mixen en matchen met 160 tinten oogschaduw, 29 blushers, 21 poeders, 19 concealers, 15 tinten wenkbrauwproduct, 90 kleuren lipstick en meer dan 10 verschillende paletten zijn er ontelbare combinaties mogelijk. Inglot is gestopt met tellen bij 3.000.000.000.000.000 combinaties!

Bijzondere producten
Naast het Freedom System bevat de collectie van Inglot tal van andere bijzondere producten. Bijvoorbeeld de breathable nailpolish, waardoor nagels kunnen ‘ademen’ en nagellak voor heren. Maar ook foundation in alle kleuren, voor elk huidtype en elke huidskleur. Tel daar de professionele brushes voor een goede prijs bij op en de ontelbare kleuren lipstick met even zoveel afwerkingen. Inglot is voor iedereen geschikt en bereikbaar.

Service
Bij Inglot streeft men naar de allerbeste service en  kun je ten allen tijde een touch up krijgen, uiteraard degelijk advies en mogen bij Inglot alles testen, mixen en matchen. Je wordt geholpen door professionele, vriendelijke en ervaren make up artists, voor wie geen vraag teveel is. Op verzoek kunnen privé make up sessies, masterclasses en diverse arrangementen voor groepen tot maximaal 20 personen geboekt worden.

Over Inglot Cosmetics
Inglot Cosmetics is ruim 25 jaar geleden opgericht door Wojtek Inglot, een jonge scheikundige die destijds in een farmaceutisch bedrijf werkzaam was. Inglot had de droom een revolutionaire cosmeticalijn te ontwikkelen, waarbij het belangrijkste doel was om producten van zeer hoge kwaliteit te ontwikkelen voor een redelijke prijs. Het onderscheidende element moest volgens Inglot het palet worden waarbij de klant uit ontelbare kleuren zelf een samenstelling kan mixen en matchen.
De producten worden allen geproduceerd in de EU en meer dan 95% van de producten wordt geproduceerd in de eigen high tech fabrieken in Polen. De producten van Inglot worden verkocht in meer dan 240 winkels wereldwijd, van New York tot Zuid Afrika en van Las Vegas tot de Emiraten.

Vanaf heden is Inglot ook in de Benelux verkrijgbaar en de eerste winkel is geopend op de Van Baerlestraat te Amsterdam. Inglot zal voor de Benelux markt daarnaast een webshop openen en de plannen zijn er om spoedig uit te breiden met Inglot stores in Nederland en België.

Foto: Estella Gonzales Limachi


Facebook shareComments
Er zijn geen comments