13
Sep

Miele toont passie voor mode op fashion event

Miele toont passie voor mode op fashion event

Derde editie Miele Catwalk
Miele organiseert op 13 en 14 september 2012 de derde editie van de Miele Catwalk. Tijdens dit exclusieve fashion event in het Miele Inspirience Centre te Vianen geeft couturier Mart Visser acte de présence met zijn Haute Couture Show, die dit jaar is gebaseerd op het thema ‘The Essence’. Geïnspireerd door haar wasprogramma’s presenteert Miele bovendien een bijzondere prêt-a-portershow met de najaarsmode van toonaangevende merken op het gebied van jeans, wol, zijde, lingerie en outdoor- en sportkleding.

Bijzondere samenwerking
Miele is een merk met een passie voor mode, voor mooie stoffen én om die stoffen in lengte van jaren mooi te houden. Een passie die bij Miele exact 111 jaar geleden is ontstaan en er steeds weer voor zorgt dat Miele blijft innoveren op het gebied van wassen en kledingverzorging. Couturier Mart Visser deelt deze passie van Miele. Vandaar dat er al jarenlang een nauwe samenwerking bestaat en Mart Visser tijdens de Miele Catwalk zijn Haute Couture Najaarsshow presenteert. Ook is Mart Visser al jaren een van de Miele Masters en speelt hij onder andere de hoofdrol in de televisiecommercials van Miele voor de productgroep Wasautomaten. Dit jaar viert Mart Visser zijn 20-jarig jubileum en presenteert hij tijdens de Miele Catwalk zijn 40ste collectie.

Passie voor mode
De Miele Catwalk is ontstaan uit het feit dat Miele en mode onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kleding wil je immers zolang mogelijk mooi houden. De wasautomaten van Miele - voorzien van de behoedzame SoftCare-trommel en vele speciale programma's - zijn hierop afgestemd, zodat kleding in lengte van jaren mooi blijft. Geïnspireerd op deze speciale wasprogramma’s presenteert Miele, voorafgaand aan de Haute Couture Show van Mart Visser, een bijzondere prêt-a-portershow. Voor deze show heeft Nederlands bekendste styliste Danie Bles zes toonaangevende merken op het gebied van jeans, wol, zijde, lingerie en outdoor- en sportkleding geselecteerd, die hun visie tonen op de najaarsmode van 2012.

Meer informatie over de Miele Catwalk, de deelnemende merken en het bestellen van kaarten vindt u op www.mielecatwalk.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments