25
Jan

Master Piece of Cake

Master Piece of Cake


Eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken uit modeland en zien we ze overal opduiken.
De prachtige cupcakes van Masterpiece of Cake. 

Via diverse media-kanalen is Masterpiece of Cake al te bewonderen geweest en op elk trendy feestje vind je wel een parmantige dame van Masterpiece of Cake, die elegant de mooiste cupcakes serveert.
Op de lancering van Modeagenda.nl mocht Masterpiece of Cake uiteraard niet ontbreken en genoten de gasten van de heerlijke cupcakes die versierd waren met het logo van Mode Agenda en van She Energydrink.

  
Master Piece of Cake is het bedrijf van Carol Boelhouwer, een jonge vrouw die elke keer weer iedereen weet te verbazen met haar mooiste creaties.
Uiteraard is dit niet het enige talent van Carol. Ook maakt zij prachtige taarten die helemaal naar de wens van de klant zijn gemaakt. Zo spotten wij al prachtige taarten die van haar hand komen.

Dus zoekt u een mooie, unieke en lekkere taart voor uw zoon, dochter, geliefde of gewoon voor u zelf? Dan zit u bij Masterpiece of Cake aan het goede adres! Alle taarten zijn gemaakt naar de specifieke wensen van elke klant. Hierdoor zijn al onze taarten uniek en nooit hetzelfde.

Masterpiece of Cake staat voor elegantie en stijl en dat is wat de taarten uitstralen.
Carol, keep up the good work! Mode Agenda is fan van je en velen met ons!


 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments