30
Jun

Van Fashion Design naar Brand Design.

Van Fashion Design naar Brand Design.

Vanaf 6 juli zal WestCord Fashion Hotel in het teken staan van het Amsterdam Fashion Week Downtown programma. Op woensdag 11 juli is het Fashion Hotel de ideale locatie voor een workshop voor ondernemers uit de modebranche en ontwerpers die nieuwe kennis en tools willen om hun merk een stap verder te nemen.

Brand You
Doel van de workshop is een volgende stap te maken in de ontwikkeling van je merk. Deelnemers krijgen praktische tools tijdens de workshop en kunnen hierna verder gaan in het omzetten van hun bedrijf naar een merk. Onderwerpen als waarden en visie, identiteit en imago, implementeren van social media, en het stellen en van de juiste en relevante doelen worden behandeld.

Speciaal voor de Fashion Week en de deelname aan het Downtown Programma is Brand You te volgen voor een speciale prijs van 25 euro per deelnemer.

Empowerment
Brand You is een workshop voor ontwerpers en fashion ondernemers die het potentieel van hun product of bedrijf willen ontdekken en hun merk willen bouwen of optimaliseren.
De workshop is ontworpen door Tree Full of Scones in samenwerking met Art of Coaching. Floortje en Cesar Lopes combineren hierin het beste van hun beide werelden. De samenwerking is ontstaan vanuit het delen van een zelfde visie: het empoweren van ondernemers om mogelijkheden om te zetten in resultaten. We streven er naar om altijd het maximale potentieel in een merk of bedrijf naar boven te halen.
Tree Full of Scones gelooft in de kracht van het bouwen van een unieke identiteit en een onderscheidend imago. We staan voor het optimaliseren van de merk beleving en het versterken van de zichtbaarheid op de markt.
Art of Coaching is partner bij het realiseren van een hogere kwaliteit van leven, zowel professioneel als privé. Wij dagen mensen uit het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen te halen. Dit doen wij met het oogmerk hen zelfsturend te maken bij verdere ontwikkeling.

Fashion Hotel Amsterdam
Het WestCord Fashion Hotel in Amsterdam is een statement op zich. Het onderscheid zich in vele opzichten van overige hotels in Nederland. Het hotel gelooft in onderscheiden en het verrassen van de gasten, wat naar voren komt in de service en de kwaliteit waar zij voor staan en dat ook tot uiting komt in de verschillende manieren waarop mode naar voren wordt gebracht.
Het interieur is een lust voor het oog, en aangevuld met grote en kleine modische details zal het aan de fashion ervaring niet ontbreken.


Woensdag 11 juli, 19.00-22.00 uur. Aanvang 18.30u.

WestCord Fashion Hotel,
Hendrikje Stoffelsstraat 1
Amsterdam

Facebook shareComments
Er zijn geen comments