01
Jul

MINT

MINT

AIM
MINT wordt mede mogelijk gemaakt door Amsterdamse Innovatie Motor (AIM). AIM stimuleert innovatie in de Metropoolregio Amsterdam onder regie van de Amsterdam Economic Board. AIM richt zich daarom ook op het creëren van meer samenhang tussen commercie en talent en gelooft dat het platform MINT hier goed op aansluit. Duurzaamheid is een sectordoorsnijdend thema: het is een noodzaak voor alle bedrijfssectoren. Economische activiteiten zullen moeten ‘verduurzamen’ om de weg vrij te maken voor verdere groei. Innovatie is hierbij cruciaal.
www.aimsterdam.nl 

ORGANISATIE
MINT is een initiatief van Marieke Eyskoot eigenaar van ethical fashion expertise bureau 'talking dress' en Willa Stoutenbeek die naast MINT ook verantwoordelijk is voor de groene tak binnen Spice PR. MINT wordt georganiseerd in samenwerking met Modefabriek.
www.talkingdress.nl
www.spicepr.nl
www.modefabriek.nl/mint 

MERKEN MINT SS13 

FASHION
ArmedAngels, Eco Couture Elementum by Daniela Pais, Format L’Herbe Rouge, Löv, Komodo,  MLY,  OAT Shoes,  O My Bag,  Origin Twenty, Three Päälä People, Tree Rosa, Tapioca, studio JUX, Twin Couture, en Underprotection. 

LIFESTYLE
A Beautiful Story, Dr. Alkatis, MY PAPER BAG, STOP THE WATER WHILE USING ME!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments