02
Jul

Gaastra lanceert de Limited Edition Weymouth 2012 polo

Gaastra lanceert de Limited Edition Weymouth 2012 polo

Deze zomer, tussen 27 juli en 9 september, vinden de Olympische en Paralympische zeilwedstrijden plaats in Weymouth Bay, op 190 kilometer afstand van de Olympische hoofdstad London. Traditiegetrouw schaart Gaastra zich voor deze uitzonderlijke gelegenheid, uiteraard vol trots, achter onze nationale zeilkampioenen waaronder ook Gaastra Pro zeilers Rutger van Schaardenburg, het Sonar-team en Pieter-Jan Postma, bekend van de Delta Lloyd tv commercial.

Limited Edition polo
Gaastra is niet alleen kledingsponsor van de voltallige Nederlandse Zeilkernploeg in aanloop naar de Zomerspelen 2012; met de Limited Edition Weymouth 2012 polo kunnen alle zeilfans deze zomer voor hun nationale trots uitkomen. De Weymouth 2012 polo met opvallende Dutch Sailing Team badges is uitgevoerd in de vertrouwde kwaliteit piqué jersey in de Nederlandse kleuren: rood, wit, blauw en oranje. De Limited Edition Weymouth 2012 polo is er voor dames en heren en is verkrijgbaar bij: Gaastra flagship stores, geautoriseerde dealers en via Gaastra’s online store (www.gaastraprogear.com/weymouth).


Shop, support en win
Stijlvolle supporters van de nationale zeiltop dragen deze zomer de exclusieve Gaastra Weymouth 2012 polo. Bovendien maken consumenten bij aankoop van deze Gaastra Limited Edition polo kans op een ‘all inclusive’ driedaagse trip naar de de Zomerspelen 2012, inclusief vlucht, shuttle, twee
nachten hotel en natuurlijk toegangskaartjes voor de races. De Gaastra Limited Edition Weymouth 2012 polo is verkrijgbaar met ingang van juni 2012
en kost € 69,95.

Over Gaastra
Gaastra is een internationaal nautisch sportswear brand, met zowel performance als casual collecties voor heren, dames en kinderen. Het bedrijf dankt zijn internationale reputatie aan de uitgekiende mix van functionaliteit en fashion, die consequent wordt doorgevoerd in Gaastra Pro, Gaastra Sportswear en Gaastra Footwear. Gaastra begon in 1897 als ambitieuze en innovatieve zeilmakerij in Sneek en leeft ruim een eeuw later voort als iconisch heritage sportmerk met internationale allure en dito achterban uiteenlopend van professionele zeilers tot stijlbewuste liefhebbers van het nautische erfgoed. Naast het officiële partnership in de mooiste internationale regatta’s Les Voiles de Saint Barth en Copa del Rey en uiteraard Nederlands grootste zeilevent Sneekweek, is Gaastra de trotse sponsor van meerdere pro-zeilteams zoals het internationale Azzurra team en de Skûtsje ‘Sneker Pan’ en haar team. Gaastra is onderdeel van McGregor Fashion Group B.V., opgericht in 1993.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments