03
Jul

Sieradenlabel Sal Y Limon presenteert kleurrijke armbanden

Sieradenlabel Sal Y Limon presenteert kleurrijke armbanden

Het Zwitserse sieradenlabel Sal Y Limon presenteert een overtuigende collectie bangle armbanden met een rijkdom aan magische kleuren en ontwerpen. Het creatieve duo achter Sal Y Limon, Raffaella Iten Metzger en Mehmet Inan, liet zich inspireren door een waaier aan indrukken: van de sexy seventies en de vrolijke hippiestijl, tot stralend blauw, oogverblindend geel en romantisch pastel. Het resultaat is een verrassende, inspirerende en betaalbare collectie.

Iedere armband is met de hand beschilderd en voorzien van een goud- of zilverkleurig patroon. De collectie laat een elegant kleurenpalet zien. De armbanden hebben ieder een eigen motief - van sterretjes en hartjes tot bloemen en romantische teksten - en zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen en diverse kleurcombinaties. Door de armbanden te mixen is het mogelijk een geheel eigen look samen te stellen.

Over Sal Y Limon

In Nederland is Sal Y Limon verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht) en Maison de Bonneterie. Prijzen variëren van  € 16,90 voor de smalle modellen tot € 31,90 voor de brede modellen. www.salylimon.com
Facebook shareComments
Er zijn geen comments