03
Jul

Het innovatieve platform ModelSquare een feit

Het innovatieve platform ModelSquare een feit

Afgelopen vrijdagavond 29 juni werd in de Amsterdamse club Jimmy Woo het nieuwe en innovatieve online platform ModelSquare gelanceerd.

Anders dan reguliere bemiddelingsbureaus hanteert ModelSquare geen bemiddelingskosten, enkel een lidmaatschapsfee. ModelSquare verbindt modellen en opdrachtgevers. Direct en rechtstreeks!

Bij binnenkomst ontvingen opdrachtgevers en modellen als incentive een pas waarmee ze zich diezelfde avond nog konden aanmelden op het platform voor een grais lidmaatschap. Uiteraard waren de ambassadeurs van ModelSquare deze avond ook goed vertegenwoordigd; fotografen, communicatiebureaus en natuurlijk ook de commerciële en fashion modellen, die zich al hadden gecommitteerd begin dit jaar.
Op grote schermen werd gedurende de gehele avond demonstratiefilmpje van de website getoond zodat opdrachtgevers en modellen met een drankje in de hand kennis konden maken met het platform. Door het vertonen van de ModelSquare-commercial en een welkomstwoord van initiator Willem-Jan Sterk werd ModelSquare.nl vervolgens gelanceerd.
De genodigde opdrachtgevers en modellen wisselde met elkaar van gedachten over dit nieuwe initiatief, eindelijk op de ModelSquare manier: direct & rechtstreeks! Hierdoor werd het de opdrachtgevers en modellen duidelijk dat zij respectievelijk 20% kosten kunnen besparen en 20% meer kunnen verdienen, indien zij zaken doen via ModelSquare.
Dit platform is uitermate geschikt voor het proactieve model die zich niet langer laat regeren door de gevestigde orde. Het rechtstreeks kunnen facturen (bij opdrachten via een bemiddelingsbureau gemiddeld 3-5 maanden wachttijd) en het niet hoeven afdragen van bemiddelingskosten van zo’n 20% bij iedere opdracht, werden als doorslaggevend ervaren. Opdrachtgevers ervaren het scherp houden van elkaar door reviews als een groot pluspunt, dit zorgt namelijk voor een professionele houding en commitment van beiden partijen.

Willem-Jan Sterk heeft zijn kennis en ervaring, opgedaan in de afgelopen 15 jaar als commercieel model én als opdrachtgever, aangewend voor het neerzetten van dit initiatief. ModelSquare: een professionele, transparante en financieel aantrekkelijke manier van werken waarbij de modellen en opdrachtgevers onderling de kwaliteit van het modellenaanbod waarborgen én het lidmaatschap fee de enige kosten zijn die in rekening worden gebracht.

www.modelsquare.nl  - www.facebook.com/modelsquare

Facebook shareComments
Er zijn geen comments