08
Sep

Wella Professionals TrendVision 2012 Award

Wella Professionals TrendVision 2012 Award

Jaarlijks presenteert haarmerk Wella Professionals wereldwijd haar visie op de nieuwste haartrends met de TrendVision Collectie: een vertaling van de laatste en meest invloedrijke trends naar iconische haarstijlen. Het hoogtepunt is de TrendVision 2012 Award finale, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 22 september. Kappers uit het hele land zijn uitgedaagd een creatieve look te creëren, geïnspireerd op de haute couture trends van 2012: Blaze, Grace, Roxy en Celeste. De creaties van de finalisten worden beoordeeld door een jury, met daarin onder andere presentatrice en actrice Victoria Koblenko en modeontwerper Bas Kosters, die tevens een spectaculaire catwalkshow verzorgt. GTST-acteur Louis Talpe presenteert de avond en de bekende dj's Erick E en Shermanology komen draaien.

Wella Professionals, met meer dan vier miljoen Wella Professionals kappers wereldwijd, is ieder jaar op zoek naar de kapper die de mooiste creaties van Nederland maakt. Het uitdagende statement 'The World is your Stage' maakte vele kappers enthousiast om met hun zelf gecreërde look een plekje in de finale te veroveren. Zij lieten zich inspireren door de vier haute couture trends van 2012, die worden belichaamd door een personage: Blaze (the Femme Fatale), Grace (the Modern Muze), Roxy (the Scene-Stealer) en Celeste (the Visionary). De jury heeft uit duizenden inzendingen zestig talentvolle finalisten gekozen die een kans maken op een van de zes awards in de landelijke finale. De TrendVision 2012 Award uitreiking is een inspirerend evenement over hairstyle, beauty en fashiontrends. Dit jaar krijgt het evenement nog een extra dimensie door de indrukwekkende catwalkshow van modegoeroe Bas Kosters samen met 'Hair Dresser of the Year' Hester Wernert-Rijn. Tevens wordt de nieuwe ILLUMINA COLOR-lijn van Wella Professionals gelanceerd.

Bekende en vakkundige juryleden
Naast Victoria Koblenko en Bas Kosters bestaat de jury dit jaar uit: Anne-Kaisa Faber, beauty editor Cosmopolitan, Danielle Sant, hoofdredactrice Coiffure, Tribute en Coiffure Generation, Ayt Celik, managing director Hair 4U, en Marriet Gakes, colour director Salon B. De kappers strijden onder leiding van coaches Jeffrey Janssen, Wella Professionals Creative Director Care & Style, en Creative Director Color Kim Koffijberg in twee battle teams voor een van de zes awards. De awards zijn te winnen in de categorie Color (bronze, silver, gold) en Young Talent (bronze, silver, gold). Op basis van creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid worden de winnaars van de TrendVision 2012 Awards gekozen. De winnaars van Color gold en Young Talent gold gaan door naar de internationale finale in Madrid.


Finale TrendVision 2012 Award
Zaterdag 22 september, 21.00 - 02.00 uur
Fokker Terminal, Binckhorstlaan 24, Den Haag

http://wella.com/wellatrendvision2012
www.mynthevents.com 

Over TrendVision
Wella Profesionals lanceerde TrendVision in 1997.TrendVision is gebaseerd op sociaalcultureel trendonderzoek door internationale trendbureaus en -experts. Het signaleert de nieuwste, meest invloedrijke stijlrichtingen op gebied van creativiteit, mode en innovatie. Deze trends worden vervolgens vertaald naar de meest iconische haarideeën door het creatieve team van Wella Professionals. Ook voor TrendVision 2012 stond dit team onder leiding van de Global Creative Directors Josh Wood en Eugene Souleiman. 'Haute Couture' is het toppunt van creativiteit en is bedoeld om kappers over de hele wereld te inspireren. 'Prêt-à--Porter' laat zien hoe de kapper de Haute Couture looks in zijn salon kan vertalen naar draagbare kapsels.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments