08
Jul

Couture Treatment

Couture Treatment

Na het succes vorig jaar van Couture Treatment, een show in een tandartsenpraktijk, zal er maandag 9 juli 2012 om 19 uur een couture presentatie plaatvinden in samenwerking met Lassus Tandartsen praktijk en fashion consultant Carlo Wijnands.  Dit keer zal het een show zijn op de gracht, ter hoogte van Keizersgracht 132, voor tandartsenpraktijk Lassus. Bekende oude en nieuwe couture stukken van Claes Iversen, Mattijs van Bergen, Dennis Diem, Mart Visser, Monique Collignon en Tony Cohen, maar ook vintage couture stukken van o.a. Frans Molenaar,  Fong Leng en Carla V worden geshowd op oudere en jonge modellen.

Oudere iconen als; Ans Markus, Joos Ockels, Patricia Steur en Silke Tamsma, maar ook Stacey Rookhuizen, actrice Jolanda van den Berg en jonge modellen zullen de meesterstukken showen op de Amsterdamse gracht.

De presentatie zal een verrassende wending nemen aan het einde waarbij water een belangrijk onderdeel zal zijn.

Over Lassus Tandartsen
Lassus Tandartsen is een praktijk met twee vestigingen in Amsterdam. De praktijk – die begin 2010 is overgenomen door Thomas Rietrae – heeft de afgelopen twee jaar een enorme groei doorgemaakt en telt inmiddels ruim 14.000 cliënten. Lassus Tandartsen heeft een vooruitstrevende servicegerichte visie op zorg. Het voornaamste doel van de praktijk is om cliënten hun leven lang te voorzien van een gezond gebit. De praktijk speelt daarbij in op de wensen en behoeften van haar cliënten. Zo heeft Lassus Tandartsen ruime openingstijden en vindt men bij de praktijk alle tandheelkundige disciplines onder één dak.

Muziek: Joost van Bellen
Productie: Lassus tandartsen praktijk olv Marly Stefens
Styling: Carlo Wijnands en Ruud van der Peijl

Met speciale dank aan alle ontwerpers en Ferry van der Nat


Facebook shareComments
Er zijn geen comments