09
Jul

New Brand FRESHKIDS is DOPE!

New Brand FRESHKIDS is DOPE!
Fashion voor kids wordt steeds belangrijker en een statement maken ook. Fashionkids zijn hot, kijk maar naar Amerika. Willow Smith, de kids van Gwen Stefani, David & Victoria Beckham, Angelina Jolie & Brad Pitt zijn perfecte voorbeelden en zijn allemaal echte Fashionkids. Niet alleen schattige jurkjes of casual kleding maar zij rocken de outfits net als hun eigen papa en mama. Deze Fashionkids zien er geweldig uit en zijn fashion-iconen voor andere kinderen.

Deze kinderen met hun verrassende kledingstijl zijn een inspiratie voor fashionaddict en trendspotter Shula Santcroos.  Designen is Shula's passie. Ze wilde iets vernieuwends, cools en gewoon iets wat er nog niet is voor fashionable kids en haar idee voor Freshkids, een brand new kidslabel by Shula Santcroos was geboren!

Shula Santcroos, Georginio Wijnaldum, Aliyah Kolf en Esther Hebly.


Shula maakte een aantal toffe designs en benaderde Esther Hebly voor een samenwerking. Na een leuke kennismaking besloten de 2 hun krachten te bundelen!! De eerste lijn is de DOPE crewneck serie voor kids dat bestaat uit kledingstukken met en zonder studs. Na de vele aanvragen is de kleding ook verkrijgbaar voor volwassenen. Aliyah Kolf, het talent van Hollands got Talent en topvoetballer Georginio Wijnaldum zijn er al in gespot!

Op dit moment wordt Freshkids verkocht bij de Swag Fashion Store (nieuwe kledingzaak van Royston Drenthe en Michel Poldervaart) in Rotterdam en bij kinderzaak Wateeenig in Abcoude en over een paar weken ook bij Countrystyle in Amsterdam. More 2 come stay tuned!!! Stay Fresh or Get out!
 

 Freshkids

 
 


 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments