10
Jul

Party-pants-material!

Party-pants-material!

Dat Pull-in bekend staat om zijn iconische prints weet inmiddels iedereen. Ook komende winter bestaat de collectie boxers en lingerie uit gekke, originele en vrolijke prints. En voor de fanatieke wintersporters is er dit seizoen ook speciale sport onderkleding met print: TechSnow.
Vrouwen Waren bij de vrouwen de cupcakes vorig seizoen helemaal hot, deze winter sieren kersen, macarons, Japanse bloesem en vrolijk gekleurde Indiase olifanten je lijf. Naast de beha’s en slips zijn er ook sporty setjes met print met een racerback top en boxer.
Mannen Voor de heren ook weer genoeg prints met een knipoog: Wat dacht je van een boxer volgedrukt met fietsen? Kerstbomen in alle kleuren van de regenboog? Of de Britse vlag met de kreet: punk is not dead? De nieuwe collectie is allesbehalve saai. En voor de heren die dit iets té vinden is er altijd nog de effen felgele of knalroze boxer met witte of zwarte bies.

Kids Snoepjesonderbroeken, blikjes frisdrank en vrolijke kersjes. Ook voor boys en girls genoeg keus uit ondergoed met prints. Voor de jongens een echte boxershort met bijpassend boord, voor meisjes korte hipsters met gekleurde rand. Sport Naast gewone onderkleding heeft Pull-in speciale leggings en shirts die je beschermen tijdens de wintersport. Deze Techsnow lijn is gemaakt van hoog technische Dryclim stof die maximaal comfort biedt en tegelijkertijd vocht afvoert bij transpiratie. Voor de echte fanatiekelingen is er een pak gemaakt van D30 materiaal, een unieke techniek die schokdempend werkt, maar tegelijkertijd soepel aanvoelt. Geen verrassing dat ook deze onderkleding voorzien is van een kekke print. En om je winteroutfit helemaal compleet te vind je ook zachte wollen mutsen en sjaals in de collectie.

Pop up store
Afgelopen vrijdag, tijdens de Amsterdam Downtown Fashion Week, opende Pull-in een Pop Up Store in Amsterdam. BN-ers, journalisten en fans van het merk waren bij deze opening aanwezig. Tot en met 30 september kunnen fans van Pull-in hier nog terecht.

Pull-in Pop Up Store| Haarlemmerdijk 41, Amsterdam


Facebook shareComments
Er zijn geen comments