16
Jul

In de Mode On Tour

In de Mode On Tour

In de Mode On Tour presenteert: exclusief trendevent met de nieuwste modetrends (a/w 2012) en special guests managementcoach Jan van Setten en klantenkenner Jos Burgers. Speciaal voor alle hardwerkende en enthousiaste modeprofessionals organiseert In de Mode weer een GRATIS inspiratieavond waar je energie van krijgt!

Gek op trends? Mooi! In de Mode On Tour brengt je vast helemaal in winterstemming met dé grote modetrends van het komend seizoen. Maar hoe krijg klanten ook zo enthousiast? Special guests  Jan van Setten en Jos Burgers weten precies hoe jouw klanten jouw fans kunnen worden.

Dit najaarseizoen springen vijf opvallende trends in het oog. In de Mode-hoofdredacteur Annet van Baarle neemt ze uitgebreid met je door. Wat zagen we op de catwalks? Waar komt de inspiratie vandaan? Wat zijn de musthaves? Hoe laat je de trends terugkomen in de winkel? Centraal staan de trendsilhouetten van Perscentrum Mode. Twee keer per jaar loopt het Perscentrum Mode de catwalks af om vervolgens het modebeeld op een pakkende manier naar ready to wear-collecties te vertalen. Laat alle beelden op je inwerken, en je bent helemaal op de hoogte!

Elke In de Mode On Tour heeft een special guest. Dit keer hebben zijn er zelfs twee!
Jan van Setten is een veelgevraagd managementcoach. Hij schreef het boek ‘De Klantenfluisteraar’, oftewel: hoe moet je omgaan met (lastige) klanten? Want, o wat kunnen die soms bloedirritant zijn! Maar hoe komt dat eigenlijk? En, hoe kun je een klant toch voor je winnen? Met veel flair en humor word je aan het denken gezet. Na het optreden van deze rasentertainer kijk je met frisse blik naar je klanten – en jezelf.

Marketingman Jos Burgers sluit de laatste On Tour, op 4 september in Middelburg, af. Regelmatig staat hij samen op het podium met Jan van Setten. Hij heeft ook dezelfde humoristische aanpak. Zijn optreden heeft nog het meeste weg van een onemanshow, waarin de klant centraal staat. En ook hij kent als geen ander de do’s en don’ts als het om klanten gaat. Op komische wijze biedt hij een kijkje in het hoofd van klanten. Heel herkenbaar als je in een winkel werkt, super leerzaam en grappig van begin tot eind.

Meer informatie: http://indemode.nu/ontour 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments