18
Jul

Herfst Winter 12/13 collectie Vlieger & Vandam

Herfst Winter 12/13 collectie Vlieger & Vandam

De Guardian Angel serie is in de loop der jaren in vele kleuren en modellen uitgevoerd, echter dit seizoen wordt zij voor het eerst in een Deluxe versie uitgebracht. Een luxe lijn bezet met gouden studs, waarbij natuurlijk het welbekende gun reliëf op de voorzijde prijkt. De nieuwe serie bestaat uit drie verschillende modellen. Daarnaast is er dit seizoen aan de Guardian Angel serie ook een intens diep blauwe kleur toegevoegd. Een perfect accentkleur voor een winterse outfit.

Vlieger & Vandam's stijl kenmerkt zich door het toepassen van grafische beelden op heldere, subtiel klassieke tassen en accessoires. Ook de ontwikkeling van bijzondere technieken speelt een grote rol binnen het ontwerpproces. Hetgeen duidelijk naar voren komt binnen de nieuwe serie Typo. Pakkende teksten als reliëf in leer geperst. En wie wil er nou niet een Big Fat Wallet uit z'n tas halen?!

De serie Zippers is er dit seizoen naast de Skull tote in een aantal nieuwe rock-chic varianten. Zo is de geliefde tote uitgevoerd met een band van gouden studs, maar wil je echt de show stelen, dan biedt de Crucifix tote uitkomst.

Alhoewel de Guardian Angel Deluxe serie en de Zippers beiden uitsluitend in het zwart worden uitgevoerd, biedt de rest van de collectie flink wat kleur voor de winter. Geniet van maïsgeel, diep blauw en wijnrood, of kies, net als Rihanna, voor de grijze handcuffs clutch...


http://www.vliegervandam.com
http://www.twitter.com/vliegervandam
https://www.facebook.com/vliegervandam

Facebook shareComments
Er zijn geen comments