19
Jul

We’re at home you're invited

We’re at home you're invited

11 fashion agencies presenteren zondag 22 juli ruim 60 exclusieve labels in het Fashion House.
In een ontspannen sfeer kunt u de collecties bekijken en genieten van een wijnproeverij, van de luxe coffeebar, food goodies en van een heerlijke proseccobar. You're invited!

Er is een unieke kans om in goed gezelschap inspiratie op te doen: Esther Coppoolse, Fashion Director bij tijdschrift Elle, ontsluiert de trends van 2013.
Max Pas van Max Gastfocus trakteert op nieuwe inzichten om uw medewerkers te motiveren.

De gehele dag kunt u gratis voor de deur parkeren. Van 10.00 tot 20.00 uur kunt u elk kwartier gebruikmaken van de free shuttle service van en naar de Modefabriek. U kunt opstappen bij het Fashion House of bij restaurant ‘Vis aan de Schelde’ en herkent deze shuttle service aan het logo: Fashion House Event – We’re at home You’re invited, of aan de cover van Elle Magazine.
Extra informatie Workshops:
Elle Style Statement
Esther Coppoolse, Fashion Director bij tijdschrift Elle, presenteert het Elle Style Statement. Een unieke kans om in goed gezelschap inspiratie op te doen en een vliegende start te maken met een heerlijke Fashion Trip richting een nieuw seizoen. Er zijn 3 Elle Style Statementsessies: om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel jouw plekje!

Maximale Focus
Benut je alle kansen om de optimale match te creëren met je klant? De workshops van Max Gastfocus geven praktische tips & trics om direct in de eigen praktijk toe te passen en quick wins gebaseerd op het door hem ontwikkelde Klantbelevingsmodel. Maak gebruik van de gelegenheid om jezelf en je team snel en simpel weer op scherp te zetten. Kom om 12.00 uur, 14.00 uur of 16.00 uur naar de workshop.


Voor meer informatie of reserveren van de workshops neem contact op via Dominique@biancavanleur.nl of telefonisch 020 408 21 30.
Don’t miss it!

Zondag 22 juli
10.00 uur tot 20.00 uur
Fashion House
Koningin Wilhelminaplein 8 · 1062 HK Amsterdam
 
 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments