18
Aug

F for Fashion

F for Fashion

Op zaterdag 18 augustus vindt de derde editie van de F for Fashion modeshow plaats. Een modeshow waarbij jonge modellen zonder ervaring en 'ideale maten' wél een kans krijgen. Na twee uitverkochte shows bij De Muzerije en de Verkadefabriek pakt F for Fashion dit keer extra groot uit in Theater aan de Parade. Met ruim 25 modellen, een spectaculaire lichtshow en een live optreden van rockformatie Elysium. Als kers op de taart presenteert Bjorn Kersten (bekend van Project Catwalk) zijn nieuwste collectie aan het Bossche publiek.

F for Fashion, een initiatief van de Bossche Yvette Vugts, organiseert modeshows voor modellen die normaliter niet in aanmerking komen, omdat ze te klein of niet dun genoeg zijn. F for Fashion biedt ze de kans een professionele modeshow te lopen. De modellen konden zich weer aanmelden via social media en een jongerenjury heeft ze geselecteerd. Ook is een aantal modellen gescout op straat. De geselecteerde modellen krijgen intensieve catwalk trainingen bij Stichting Jong Actief waar ze leren poseren, presenteren en samenwerken. Ook wordt gewerkt aan het zelfbeeld van de modellen, omdat dat bij F for Fashion centraal staat.

Talentontwikkeling
Voor de derde editie is F for Fashion de samenwerking aangegaan met Theater aan de Parade. De Bossche schouwburg beoogt niet alleen drijvende kracht in het aanbod van (inter)nationaal toptheater te zijn, maar biedt ook podium aan creatieve initiatieven op het gebied van talentontwikkeling in de stad. Projecten als Solos, Kunstbende en vanaf nu ook F for Fashion kunnen rekenen op langdurige steun van Theater aan de Parade.

Rockshow
F for Fashion staat dit jaar in het teken van het thema ‘Rock’ met stevige muziek en een spectaculaire lichtshow. Ook de collecties, beschikbaar gesteld door (Bossche) modezaken als Xtrastar, worden afgestemd op het thema. Als klapper wordt de nieuwste collectie van de jonge Bossche designer Bjorn Kersten geshowd. Bjorn verwierf bekendheid door zijn deelname aan de tv-programma’s ‘Xperience’ en ‘Project Catwalk’. Verder wordt er samengewerkt met het kappersteam van De Gruyter Hair en diverse visagisten en fotografen. In de pauze is er een optreden van de rockformatie ‘Elysium’.

Deuren open: 20.00 uur
Start show: 20.30 uur

Kaarten à € 4,50 zijn verkrijgbaar via deze site, bij Bosch Ticket 0900 - 33 72 72 3 begin_of_the_skype_highlighting Vrij 0900 - 33 72 72 3 end_of_the_skype_highlighting (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade. Kijk voor meer informatie op www.fforfashion.nl.

 Facebook shareComments
Er zijn geen comments