23
Aug

Store-Opening Expresso

Store-Opening Expresso

Het Nederlandse modemerk Expresso opent op 23 augustus a.s. de eerste winkel in Amsterdam, de 24ste vestiging in Nederland.  Het historische pand, een voormalige pianowinkel, heeft een winkeloppervlakte van 150 vierkante meter waar de gehele Expresso collectie wordt gepresenteerd. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van ondernemers Benny en Tilly Garcia in vervulling. 

“We hebben lang gezocht naar een geschikte locatie in onze eigen stad en we zijn dan ook ontzettend blij met dit monumentale pand in het centrum.  De sfeer en uitstraling past bij het gevoel dat we met Expresso willen uitstralen.”

Het prachtige monumentale pand met historische gevel  is gelegen aan de Heiligeweg 21-25 en dateert uit begin vorige eeuw. De bijzondere oude details van de vele ornamenten en originele glas in lood ramen met gekleurde diamanten geven deze winkel haar bijzonder warme karakter wat goed past bij het gevoel dat het modelabel Expresso wil uitstralen. 
Dit jaar opende Expresso al stores in Den Haag, Nieuwegein, Amersfoort en is de winkel in Amsterdam de 24e in de reeks. De marketingstrategie van het modelabel is gericht op een cross-channel benadering en biedt de klant de mogelijkheid om overal en op elk moment de collectie van Expresso te shoppen.
De vernieuwde webshop www.expresso.nl, met gerichte video’s, inspirerende beelden en complete looks, is een groot succes. Hier zijn complete looks eenvoudig te bestellen en worden ze de volgende dag al thuis bezorgd.

Vanaf half augustus kunnen ook de Vlaamse en Duitse vrouwen de stijlvolle dames fashion looks van Expresso shoppen via www.expressofashion.be  en www.expressofashion.de.

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met bezieling en een duidelijke visie: Fashion with a Soul. Een bedrijf dat wil inspireren door mooie collecties te maken waarmee uiting kan worden gegeven aan je eigen gevoel en stijl. Vrouwen hoeven zich niet blind te staren op schoonheidsidealen, maar kunnen tevens hun sterke punten benadrukken met kleding die speciaal daarvoor ontworpen is. De vrouwelijke rondingen worden vertaald naar een eigentijdse, comfortabele collectie met een uitstekende pasvorm in de maten 34 t/m 46. In de ruim opgezette Expresso stores krijgt de klant persoonlijk advies van betrokken, goed gekwalificeerd verkooppersoneel. De collectie, onderverdeeld in volledig op elkaar afgestemde thema’s, maakt het gemakkelijk om met een compleet nieuwe look de winkel uit te lopen.

Expresso is sinds 2004 lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die toeziet op fatsoenlijke arbeidsomstandigheden bij de kledingproductie in het buitenland. Bij de productie van dameskleding probeert Expresso het milieu minimaal te belasten. Veel van de basics en een steeds groter deel van de collectie zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.
www.expresso.nlFacebook shareComments
Er zijn geen comments