30
Sep

ByDanie Designer & Vintage Sale

ByDanie Designer & Vintage Sale

Na een overweldigend succes van de ByDanie Designer & Vintage Sale in maart, kan een tweede sale niet uitblijven. Waar begin dit jaar al de vintage vondsten nog in eigen huis werden verkocht wordt er op zondag 30 september én maandag 1 oktober a.s. groots uitgepakt in de Harbour Club in Amsterdam. Designerkleding van Chanel, Hermès en Missoni met kortingen van minimaal 70 procent. Twee fashionable days waarbij niet alleen de vrouwen in de watten worden gelegd, maar ook de kinderen volledig worden geëntertaind.

Styliste Danie Bles zal voor de tweede keer een exclusieve ByDanie Designer & Vintage Sale organiseren waar niet alleen kleding te koop zal zijn van de styliste zelf, maar ook van Danie’s vaste personal shopping cliënten zoals Leontine Borsato, Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart. Dit jaar roept Danie ook de fashion victims op die designer vintage items beschikbaar hebben voor de sale. Tijdens speciale inbrengdagen op 20 en 21 augustus van 12.00 tot 19.30 op kantoor van Danie Bles kunnen de items worden afgegeven (zie onder adres). Wel zijn drie foto’s vooraf (naar lucie@bydanie.com) een vereiste en moet je maximaal tien items inbrengen. Ook zullen bekende winkels participeren.

Terwijl de DJ swingende plaatjes draait kan men naast het shoppen ook genieten van een fashionable lunch en organic bites.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zo zijn er niet alleen designer kleertjes voor kinderen te koop, er is ook een kids corner waar kinderen zich onder toezicht van een nanny volledig in de watten kunnen laten leggen met mani’s en pedi’s.

De ByDanie Designer & Vintage Sale draait dit jaar niet alleen om fashion, ook beauty speelt een grote rol. Zo zijn er verschillende verrassingen op beautygebied. Aan het einde van de dag wordt het opgeleverde bedrag verdubbeld door ByDanie en gedoneerd aan de stichting ‘Make a Wish’. Houd ByDanie.com in de gaten voor meer updates omtrent de ByDanie Designer & Vintage Sale!

Iedereen is welkom, ook zonder uitnodiging!

Entree: € 3,50 
Zondag 30 september 13.00-19.00
Maandag 1 oktober 12.00-18.00 
Locatie: The Harbour Club Amsterdam | Cruquiusweg 67 | 1019 AT AmsterdamFacebook shareComments
Er zijn geen comments