26
Aug

Op jacht naar Elite's nieuwe Top Model

Op jacht naar Elite's nieuwe Top Model


Een droom die werkelijkheid wordt…
Voor het 29ste achtereenvolgende jaar organiseert Elite de meest prestigieuze modellenwedstrijd van de wereld die duizenden meisjes tussen de leeftijd van 14 en 22 jaar de kans biedt om hun droom te verwezenlijken en in de voetsporen te treden van topmodellen zoals Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Yfke Sturm, Gisele Bundchen, Sigrid Agren en Constance Jablonski.


Een unieke springplank voor een glorieuze carrière…
Het Elite Model Look team gaat de komende weken weer opzoek naar hét nieuwe gezicht van Elite Model Look Nederland. Tijdens de Castingdagen kunnen meisjes tussen de 14 en 22 jaar van minimaal 1.72m lang strijden om de Elite Model Look 2012 titel. Inschrijven kan ter plekke of via de website, www.elitemodellook.com/nl. Voorafgaand aan de Castingdagen in Hoofddorp en Almere worden ook Elite Beauty Studio’s georganiseerd. Hier gaan professionele make-up artists en haarstylisten aan de slag om alle bezoekers er uit te laten zien als een heus model. De Elite Beauty Studio’s zijn voor iedereen gratis toegankelijk.


De perfecte combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid…
Na de Castingdagen worden 10 finalisten geselecteerd voor deelname aan de Nationale Finale die op 5 oktober plaats vindt in Amsterdam. De finalisten worden niet alleen geselecteerd op basis van fotogenieke kwaliteiten, persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid,  maar ook op potentie om in te kunnen spelen op de hedendaagse  modetrends.

Het schema van de Beauty Studio’s en Castingdagen ziet er als volgt uit:


Winkelcentrum de Vier Meren in Hoofddorp Winkelstad
Beauty Studio’s 22 augustus t/m 26 augustus 2012
Castingdag 26 augustus  2012 | 12.00 – 17.00

Citymall Almere
Beauty Studio 29  augustus t/m 2 september 2012
Castingdag 2 september  2012 | 12.00 – 18.00

Elite Model Look is ’s werelds meest gerenommeerde internationale modellen wedstrijd die meer dan 350.000 deelnemers per jaar, uit 800 steden, 70 landen en 5 continenten trekt. Het is een unieke mogelijkheid voor jonge meisjes om de fashion wereld te betreden, model te worden en een fantastische carrière tegemoet te gaan.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments