05
Sep

Nachtkerk #9 Condensed Reality

Nachtkerk #9 Condensed Reality

Nachtkerk presenteert: Nachtkerk #9 Condensed Reality. In samenwerking met het MMKA en Luxor Live.

De wereld zien door een waterdruppel. Van ver is het een voorbijgaande, kleine en betekenisloze druppel. Nabij zie je nieuwe perspectieven, inzichten en een heldere uitvergroting van iets wat daarvoor nog ongezien was.

Wat die druppel met je doet? Je gaat het zien. Met gigantisch grootse videomapping op de Witte Villa, internationale acts, diepgaande performers, zuivere kunstenaars en meer! Voel je nattigheid? Kom dan op 14 september voordat de nacht begint naar de Witte Villa.

Nachtkerk verzorgt de afterparty van de opening van Biënnale Gelderland 2012 op vrijdag 14 september. De multidisciplinaire kunstmanifestatie van Nachtkerk schept in Villa Sonsbeek een nachtelijke wereld. Waar pracht en praal in het monumentale pand een andere realiteit ondergaat.

Nachtkerk #9 Condensed Reality is op vrijdag 14 september vanaf 23.00 uur in Villa Sonsbeek, Tellegenlaan 3 in Arnhem. Entree is €10,00. Voorverkooplocaties: Waaghals, Walstraat 15 in Arnhem en Kroese, Rijnstraat 31 in Arnhem of bestel via Luxor Live online:  www.luxorlive.nl.

Voor meer informatie:  www.facebook.com/nachtkerk, www.facebook.com/nachtkerk.arnhem en www.biennalegelderland2012.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments