27
Aug

Meesterlijk

Meesterlijk
Een combinatie van design, mode, eten, ambacht en hedendaagse kunst komt samen tijdens Meesterlijk, een smaakvol en inspirerend event voor liefhebbers van mode, design en culinaire hoogstandjes. Hier tonen verschillende (food) designers, modeontwerpers, fabrikanten en vaklieden hun passie voor ambacht en design aan het grote publiek en kun je als bezoeker producten direct bij de designer kopen. Zo wordt een aankoop extra bijzonder!

Het vierdaagse evenement Meesterlijk, dat wordt gehouden in de Westergasfabriek, is er om te inspireren, te proeven en de leukste producten te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de mooiste meubels, gebruiksvoorwerpen van glas en kristal, objecten van hout, metaal en keramiek, maar ook maatoverhemden, schoenen, hoeden, tassen, sieraden en andere (mode)accessoires. Het is een uitdaging om niet met een topstuk thuis te komen.

NeighbourFoodMarket
Zorg dat je Meesterlijk bezoekt met een lege maag: eten speelt hier namelijk een belangrijke rol. Zo biedt de NeighbourFoodMarket een platform voor bio-boeren, slagers, barista’s en fanatieke foodies met het lekkerste eten op de menukaart. De echte meesters aan het werk zien? In de Zuiveringshal kun je terecht voor een catwalk waar bakkers, chocolade-, kaas- en worstenmakers hun vak voor de ogen van het publiek uitvoeren. Een smaakvol concept van de Bakkerswinkels en fooddesigner Marije Vogelzang.

Meesters in de mode
Modeliefhebbers zitten goed tijdens de serie ‘Masters in Fashion’ waar succesvolle bekende Nederlandse ontwerpers als Frans Molenaar en Michael Barnaart van Bergen vertellen over hun dromen, loopbaan en inspiratie. Voor dit initiatief werkt Meesterlijk samen met de Amsterdam Fashion Week. Een mode-item kopen voor een fijn prijsje? Tijdens Meesterlijk vind je ook de pop-up sale Concrete Image Store waar je merken als Adidas, United Nude en Nike scoort voor weinig.

Dutch Design
Naast mode en eten kun je als designliefhebber je lol op met hedendaagse topstukken aangeboden door enthousiaste ontwerpers en vaklieden. Hoe leuk is het om een designstuk rechtstreeks te kopen bij de ontwerper zelf? Tijdens Meesterlijk kun je hier terecht voor een bijzonder meubelstuk of woonaccessoires. Kom tijdens je aankoop meteen achter het verhaal van je nieuwe aanwinst.

Praktische informatie
Meesterlijk vindt van 27 t/m 30 september plaats op drie verschillende locaties in de Westergasfabriek: de Zuiveringshal, het Machinegebouw en de Openbare Verlichting.
Entree: 7,50 euro. Openingstijden: do. t/m za. 12.00 - 21.00 uur / zo. 12.00 - 18.00 uur. Bekijk voor meer informatie de website van Meesterlijk.
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments