03
Sep

LEYP Invites...

LEYP Invites...

14 september start “LEYP Invites...” Een reeks expo’s waarbij LEYP gastartiesten uitnodigt om te exposeren in de LEYP shop. Artiesten variërend van fotografen, illustratoren tot grafische vormgevers. Elke expo is zes weken lang te bewonderen. Het geëxposeerde werk is tevens te koop. Voor iedere expo wordt een exclusief T-shirt ontworpen in samenwerking met de gastartiest.Fotografe Zahra Reijs opent de eerste editie.

Leyp Invites Zahra Reijs
De Rotterdamse fotografe Zahra Reijs richt zich in haar werk vooral op mensen, de wereld waar in zij leven en hoe zij hier mee om gaan.Geïnspireerd door de mensen om haar heen, komt de obsessie van haar zoektocht naar het paradijs in al haar projecten terug. De ene keer subtiel, de andere keer wat meer uitgesproken. Zahra over haar eigen
werk:

“Ik verstar een voor mij speciaal moment. Door de tijd stil te zetten geef ik de beschouwer de tijd,zichzelf in dat moment onder te dompelen en het te voelen. Op deze manier hoop ik dat de, naar mijn mening 'echte' schoonheid, gezien wordt.”

Over LEYP
Sinds 2004 creatief op verschillende gebieden. LEYP is geëvolueerd en betrokken geweest bij vele uiteenlopende projecten. Mainstream bekendheid kwam na het winnen van het wereldkampioenschap sneaker customizen in 2005. Illustratie, grafisch ontwerp, kleding en het customizen van meer dan alleen schoenen zijn de voornaamste doelstellingen van LEYP.

In maart 2012 opende LEYP de deuren van de LEYP shop op de Hoogstraat.
De shop is waar alles wat LEYP te bieden heeft samenkomt op één plek.
Tevens is het de plek waar de serie expo’s “LEYP invites…” te bezichtigen zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, acties en de volgende expo? Volg ons op via Facebook en Twitter.

LEYP Invites Zahra Reijs
14 september 2012
Aanvang 18:00
@ LEYP SHOP
Hoogstraat 67a
3011 PH Rotterdam

Facebook shareComments
Er zijn geen comments