05
Sep

Life After Football - Lifestyle Fair 2012

Life After Football - Lifestyle Fair 2012

In de Gashouder in een van Nederlands mooiste Rijksmonumenten, de Westergasfabriek, gelegen in het Amsterdamse Westerpark organiseert Life After Football op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober de jaarlijkse Lifestyle Fair.

De zorgvuldig geselecteerde genodigden voor zowel de VIP Night als de FAIR Day zijn (ex-)profvoetballers met hun partners, bekende Nederlanders, CEO’s, ondernemers, prominenten uit de voetballerij, lezers van Life After Football Magazine, netwerkers, vertegenwoordigers van de media, en vrienden van Life After Football – in totaal zo’n 4.000 personen, gerekend over een avond en de daaropvolgende dag.

De Gashouder zal van zaterdag 13 oktober 19.30 uur tot zondagavond 14 oktober 22.00 uur zijn omgetoverd in een sfeervolle, intieme expositieruimte.Tijdens de besloten VIP Night op zaterdag 13 oktober wordt de Life After Football Award uitgereikt. Een spectaculaire modeshow, spetterende optredens en een groot openingsfeest luiden het evenement in. Ook voor de FAIR Day op zondag 14 oktober heeft de organisatie een aantrekkelijk programma samengesteld met onder meer een lezing, productlanceringen en een afsluitende borrel.Blijf op de hoogte via Facebook of  de website van Life After Football.

 

 

Foto's: Sharon Kreischer

Facebook shareComments
Er zijn geen comments