11
Nov

Celebration 10 jaar Addy van den Krommenacker Design

Celebration 10 jaar Addy van den Krommenacker Design

In november 2002 presenteerde Addy van den Krommenacker zijn eerste couture ontwerpen tijdens de Beau Monde Awards in Amsterdam. Nu, 10 jaar later, kijken we terug op een decennium Addy van den Krommenacker met vele hoogtepunten in zijn succesvolle carrière.

Addy viert dit jubileum met een grote Celebration Show op 11 november in The Harbour Club te Amsterdam. Dit is de eerste keer dat naast relaties, bekende Nederlanders en pers een catwalkshow van Addy ook toegankelijk is voor de consument. De show geeft een terugblik op de carrière van Addy van den Krommenacker en zal tevens een overzicht zijn van Addy’s meest bekende creaties. Alle bewonderaars van Addy kunnen vanaf 25 euro via de website www.addyvandenkrommenacker.com een toegangskaart bemachtigen. De gasten ontvangen een goodie bag met onder andere een arrangement van Zwaluwhoeve Wellness resort en een haarproduct van L’ANZA Healing Haircare.

Tijdens deze show vindt de lancering plaats van twee speciale collecties die Addy ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum heeft ontworpen. Voor zijn fans bij Steps ontwierp Addy de Addy for Steps Celebration Collection als toegift op de zeer succesvolle eenmalige voorjaarscollectie van afgelopen jaar. De collectie is geïnspireerd op highlights uit de carrière van Addy en bestaat uit feestelijke ‘must haves’ in de favoriete kleuren van de ontwerper; zwart, champagne en fuchsia. Na de show zal er een exclusieve voorverkoop zijn van deze Addy for Steps collectie. Vanaf de dag na de Celebration Show is de collectie verkrijgbaar in geselecteerde Steps winkels in Nederland en België.

Daarnaast ontwierp Addy ook een Special Limited Celebration Collection( SLC collection) voor zijn pret a porter label Addy by Addy van den Krommenacker.Celebration Show Addy van den Krommenacker.
11 november in The Harbour Club te Amsterdam
Kaarten a 25,- zijn te bestellen via www.addyvandenkrommenacker.com.

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments