19
Sep

JOSH V PAPARAZZI Night at SKYYBar

JOSH V PAPARAZZI Night at SKYYBar

Ter gelegenheid van de Amsterdam Barweek hebben de SKYYBar, JOSH V, Mondriaan Wine en Tree Full of Scones Brand Creation de krachten gebundeld.

Op woensdag 19 september organiseren zij gezamenlijk – JOSH V PAPARAZZI Night at SKYYBar – Dit evenement staat in het teken van de celebration van de nieuwe flash PAPARAZZI Collectie van JOSH V en wordt gehost door eigenaresse van modelabel “JOSH V” en “Modemeisje” Josh Veldhuizen zelf.
Sinds 20 augustus showt Josh met haar team, vanuit het Westcord Fashion Hotel in Amsterdam de nieuwe PAPARAZZI Collection aan haar winkeliers en stylisten.

Deze unieke samenwerking zal op 19 september haar hoogtepunt bereiken in de SKYYBar! Tijdens dit unieke netwerk evenement krijgt u de kans om kennis te maken met de SKYYBar, de wijnen van het hippe wijnlabel Mondriaan Wine en het verhaal àchter het modelabel JOSH V.

Op 19 september bent u vanaf 20:30 uur van harte welkom in de stijlvol ingerichte SKYYBar op de 10e etage, om te genieten van het geweldige uitzicht en een goed glas wijn. Dit evenement is bij uitstek geschikt om lekker te netwerken dus vergeet de visitekaartjes niet. Door middel van het inleveren van uw visitekaartje bij de entrée, maakt u kans op prachtige prijzen. Josh geeft bijvoorbeeld de Gun Clutch van JOSH V weg, het Westcord Fashion Hotel trakteert een van de winnaars op een luxe diner in het Fashion’s restaurant en Mondriaan Wine geeft een heerlijk wijnpakket cadeau.

Uiteraard is er voor iedere gast een goed gevulde goodiebag!

“Enjoy wine in a glamourous way, whenever wherever,” aldus Melanie Carels, founder of Mondriaan Wine.

Voor aanwezigheid bij dit unieke event in de SKYY Bar RSVP dan vóór 14 september via rsvp.fashion@westcordhotels.nl. Zet in de titel van het bericht
RSVP 19 september JOSH V.SKYY Bar
10e etage van WestCord Fashion Hotel
Hendrikje Stoffelsstraat, Amsterdam


Facebook shareComments
Er zijn geen comments