14
Sep

Modekwartier Arnhem

Modekwartier Arnhem

Sinds 1 september is er een nieuw rondleidingenprogramma in Het Modekwartier. Elke eerste en derde zaterdag van de maand worden er rondleidingen verzorgd door een ervaren gids. In de ateliers van up- and coming ontwerpers kun je een kijkje nemen achter de schermen en hoor je het persoonlijke verhaal van de ontwerper.

Tijdens de Klarendal Maskerade op zaterdag 15 september zijn er zelfs twee rondleidingen, om 11.00 en 13.30 uur. De rondleidingen duren ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn €10 per persoon en inschrijven kan via info@modekwartier.nl. Aansluitend kun je nog genieten van een Modeshow van een aantal gerenommeerde ontwerpers uit het Modekwartier. Deze show, onder leiding van Net.A, zal plaatsvinden bij het nieuwe Mode en Design Hotel Modez aan het Elly Lamakerplantsoen 4. De eerste modeshow start om 15.00 uur, de tweede om 17.00 uur.

In het Modekwartier, onderdeel van Klarendal, kun je sinds 2008 shoppen voor een product mét verhaal. Verspreid over meer dan een kilometer vind je ateliers en shops van opkomend ontwerptalent. Het Modekwartier biedt een gevarieerd aanbod van mode en design; van schoenen- tot fietsontwerper, van hoeden tot tassen, van keramiek tot breiwerk wat tot kunst verheven is. En uiteraard ook diverse kleding ontwerpers, van dagelijks draagbare kleding tot high end fashion.

Voor meer info en plattegrond kijk op http://www.modekwartier.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments